برنامه های امشب(6 خرداد) کاندیداها در تلویزیون

 

با کليد خوردن تبليغات کانديداهاي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، در سومين شب پخش برنامه‌هاي تبليغاتي،‌ امشب رسانه ملي ميزبان ولايتي، روحاني و حدادعادل است.
 

به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، مراسم قرعه کشی برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه( 91/3/3) با حضور نمایندگان نامزدها برگزار شد.

با در نظر گرفتن و تعيين شدن جدول پخش برنامه‌هاي کانديداها از رسانه ملي، "علي‌اکبر ولايتي" امشب (يکشنبه) ساعت 20، در برنامه با دوربین شبکه اول سیما حضور می‌یابد.

"حسن روحاني" با حضور در گفتگوی ویژه خبری در ساعت 22:45 از شبکه دوم سيما پاسخگوي سوالات مجري برنامه خواهد بود.

همچنين "غلامعلي حدادعادل" نيز ساعت 23:30 در شبکه جام جم به سوالات ايرانيان خارج از کشور پاسخ مي‌دهد.

 

 

چشم جهانیان به ایران پس از انتخابات است

 
 

به گزارش خبرنگار گروه "رسانه‌های دیگر" خبرگزاری تسنیم، ویلیام هیگ وزیر خارجه انگلیس در گفت و گو با روزنامه سعودی فرامنطقه ای "الشرق الاوسط" چاپ لندن اعلام کرد که چشم جهانیان به ایران پس از انتخابات و میزان جدیت آن در روند مذاکرات دوخته شده است.

 
به نوشته این روزنامه، وی در پاسخ به این سوال که ایرانی‌ها اکنون برای انتخابات ریاست جمهوری آماده می‌شوند آیا شما فکر می‌کنید که این انتخابات بر روند مذاکرات تاثیر خواهد گذاشت، گفت: تا انتخابات ایران زمانی باقی نمانده و تنها سه هفته دیگر انجام می‌شود. در هفته‌ها و ماه‌های پس از انتخابات، چشمهای جهانیان به ایران به طور خاص دوخته می‌شود تا بعد ببینیم که آیا بعد از این انتخابات، آیا ایرانی‌ها برای مذاکرات جدی آماده خواهند بود یا خیر؟ در مذاکرات اخیر، فضا از قبل بهتر بود. اما این مذاکرات از نظر محتوا ناکام بود.
وی با تکرار ادعاهای خود درباره عدم تعامل صادقانه ایران در پرونده هسته ای گفت: ایرانی‌ها در نظر ما و سایر کشورها در تعامل با مذاکرات جدی نبودند. این سوال بزرگی بعد از انتخابات خواهد بود که آیا به هر حال این شیوه آنها تغییری خواهد کرد؟ من معتقدم که طی سال آینده، جهان متوجه خواهد شد که آیا ایران در این مذاکرات جدی است یا خیر؟ و این اندکی زمان می‌برد.
هیگ در پاسخ به این سوال که آیا این امر یک سال طول می‌کشد، گفت: نه من نمی‌خواهم زمانبندی خاصی داشته باشم اما طی هفته‌ها و ماه‌های بعد از انتخابات این مسئله روشن می‌شود. بسیاری از ما معتقدیم که این امر یک امتحان بزرگ برای ایران برای مشخص شدن میزان جدیت آن در مذاکرات به شمار می‌رود.

آیا حسن روحانی هم دست به افشاگری خواهد زد؟/نقش اطرافیان شیخ دیپلمات در آماده سازی بسته های افشاگری!

 
 

گفته می شود حسن روحانی نیز قرار است افشاگری کند.

 

به گزارش سراج24 شنیده شده که  حسن روحانی گفته است بسته هایی را برای  افشاگری آماده کرده است. بر اساس این شنیده ها وی گفته است تمام آرا با این افشاگری به سمت من بر می گردد!

 

گفته می شود حسن روحانی قصد دارد از عملکرد دوران تصدی دبیری شورایعالی امنیت ملی خود دفاع کند. گفتنی نیست برخی چهره های امنیتی نزدیک به روحانی این پیشنهاد را به او کرده اند.

لازم به ذکر است گفته می شد که احمدی نژاد افشاگری های علیه بعضی از کاندیداها بویژه قالیباف در دستور کار دارد ولی تاکنون جز سکوت خبری شنیده نشده است.احتمال داده می شود که از افشاگری به  عنوان  بلوف  سیاسی در رقابت های انتخاباتی جهت جلب نظر ها بسوی خود استفاده گردد.

جريان اصلاحات خود اکنون بيش از هر زمان ديگر محتاج اصلاحات ساختاري است

 
 

عضو سابق گروهک دفتر تحکيم معتقد است اصلاح‌طلبان همچنان در سردرگمي به سر مي‌برند و به همين دليل در زمينه هل دادن هاشمي به نامزدي انتخابات دچار ضرر و زيان شدند.

 

کیهان: «رشيد-الف» که داراي سوابق بازداشت به خاطر حضور در برخي آشوبگري‌هاست، درباره رد صلاحيت هاشمي مي‌نويسد: «از ابتدا درون جبهه اصلاحات در مورد ورود آقايان خاتمي و هاشمي به انتخابات، دو ديدگاه وجود داشت. ديدگاه‌ اول که خواهان حضور در انتخابات در درجه اول با خاتمي و اگر نشد آقاي هاشمي بود. آنها معتقد بودند رد صلاحيت آقاي هاشمي غيرممکن است.
ديدگاه دوم اما ديدگاهي بود که مخالف حضور آقايان خاتمي و هاشمي در اين انتخابات بود.
در مورد آقاي خاتمي صاحبان اين ديدگاه معتقد بودند که ورود او به اين عرصه نتيجه‌اي جز يأس و سرخوردگي نيروهاي اصلاح‌طلب و تحميل هزينه‌هاي سنگين به باقي مانده تشکيلات نيمه‌جان اصلاح‌طلبان نخواهد داشت، آنها با توجه به اتفاقات چهار سال گذشته شانس پذيرش خاتمي را از سوي حاکميت صفر يا چيزي نزديک به صفر مي‌دانستند. در واقع لب کلام هواداران اين ديدگاه اين بود که در موازنه قواي کنوني هيچ شانس و امکاني وجود ندارد.
مدافعين اين ديدگاه معتقد بودند که آقاي خاتمي اگر بيايد رد صلاحيت مي‌شود و اگر هم رد صلاحيت نشود قطعا رئيس‌جمهور نمي‌شود در حاليکه برخي مدافعين حضور آقاي خاتمي معتقد بودند حکومت جرات رد صلاحيت آقاي خاتمي را ندارد. البته با رد صلاحيت آقاي هاشمي با آن سوابق و جايگاه فکر مي‌کنم ديگر براي اين دوستان مشخص شده که تکليف آقاي خاتمي در صورت حضور چه بود!»
در حالي که خاتمي متهم به هل دادن هاشمي به وسط ميدان است، «رشيد-الف» ادامه مي‌دهد: به هر حال پس از اينکه خاتمي اتفاقا با ذکر دلايلي کاملاً مشابه با دلايل آن دسته از اصلاح‌طلباني که مخالف حضور وي در انتخابات بودند با درايت و تدبير حاضر به ورود غيرعاقلانه به اين مهلکه نشد، تقاضاهاي سراسيمه از آقاي هاشمي براي حضور در انتخابات افزايش يافت. ضمن اينکه در مورد ميزان راي‌آوري آقاي هاشمي هم ترديدهاي جدي وجود داشت.
وي در ادامه تحليل خود که از سوي گويانيوز منتشر شده، خاطرنشان مي‌کند:‌«اولين باري که برخي دوستان نام آقاي هاشمي را مطرح کردند خدمت‌شان عرض کردم که وقتي سال 92 سال حماسه سياسي ناميده مي‌شود معني‌اش اين است که خروجي اين حماسه قرار نيست آقاي خاتمي و هاشمي يا فردي نزديک به اين دو و مجموعه اصلاح‌طلبان باشد. به طور کلي صاحبان ديدگاه دوم امکان حصول چنين توافقي در آستانه انتخابات 92 را با توجه به واقعيات موجود،‌ ناممکن مي‌دانستند.»
وي مي‌افزايد: برخي دوستان به‌گونه‌اي سخن مي‌گويندکه گويي تنها هدف ما از فعاليت سياسي کم کردن روي طرف مقابل يا تحميل هزينه به اوست بدون اينکه توجه کنيم که تأثير کلي اقدامات ما بر آينده جريان اصلاح‌طلبي چيست و کمي جلوتر از نوک‌بيني خود را هم ببينيم! خب حالا هزينه را تحميل کرديم، چه شد؟ گيريم که اصلاً به جاي آقاي هاشمي آقاي خاتمي مي‌آمد و رد صلاحيت مي‌شد چه اتفاقي مي‌افتاد؟دوستان انتظار چه چيزي را مي‌کشند و با اين تحليل‌هاي سست دل چه کسي را مي‌خواهند خوش کنند؟ آيا بنا بود در اين انتخابات گرهي باز کنيم يا گرهي بر گره‌هاي موجود بزنيم و بر ضخامت ديوار بن‌بست بيفزاييم؟
اين عضو گروهک منحله تحکيم سرانجام خاطرنشان مي‌کند: بدون شک ميوه چنين اقداماتي را جريان اصلاحات نخواهد چيد. به خصوص اگر اصلاح‌طلبان به اين وضعيت بي‌برنامگي و عدم انسجام و به اين سيکل معيوب سرگرداني و روزمرگي- غالب و هيجان‌زدگي و بيش‌فعالي- موسمي خاتمه ندهند. رويدادهاي چند ماه اخير براي چندمين بار ثابت کرد که جريان اصلاحات خود اکنون بيش از هر زمان ديگر محتاج اصلاحات ساختاري است. ممکن است عده‌اي بگويند اکنون موقع اين حرف‌ها نيست، ولي اين حرف‌ها مدتها و دست کم بيش از يک سال است که مکرراً مطرح مي‌شود و کسي توجهي نمي‌کند و اتفاقاً وضعيت کنوني ما حاصل همين بي‌توجهي و همين بي‌برنامگي، ساختارگريزي، شخص‌محوري و سياست‌ورزي شتاب‌زده است.

رد صلاحيت هاشمي، هرگز دليلي موجه براي نکوهش جسماني يک جانباز جنگ تحميلي نبوده و نيست

 
 

یک سايت اينترنتي نزديک به اصلاح‌طلبان از علي مطهري خواست به خاطر بداخلاقي عليه رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس عذرخواهي کند.

 

 

کیهان: عصر ايران با اشاره به اظهارات علي مطهري که گفته بود «بنده پيشنهاد مي‌کنم براي ارزيابي توان جسمي آقاي هاشمي، يک مسابقه دو صدمتر بين ايشان و آقاي جليلي و يک مسابقه کشتي بين آقاي هاشمي و آقاي حداد برگزار کنند.» نوشت: تلاش براي اثبات اين که هاشمي، داراي سلامت و توانايي کافي براي اداره قوه مجريه است، اشکالي ندارد... مطهري از بين همه کانديداها، سعيد جليلي را به مسابقه دو با هاشمي فراخوانده است. جليلي در زمان جنگ، يک پاي خود را از دست داده است و با پاي مصنوعي تردد مي‌کند.
عصر ايران نوشت: اين سخن مطهري، از آن جهت غيراخلاقي بود که يک نقص جسماني را به رخ مي‌کشاند. اين در حالي است که اگر کسي به طور مادرزاد، داراي نقصي در بدنش باشد، هيچ انسان اخلاق‌مداري آن را به رخش نمي‌کشد، چه رسد به اين که يک نفر براي دفاع از دين و ميهن‌اش، بجنگد و بخشي از وجودش را از دست بدهد.
اين پايگاه اينترنتي تصريح کرد: رد صلاحيت هاشمي، هرگز دليلي موجه براي نکوهش جسماني يک جانباز جنگ تحميلي نبوده و نيست و فارغ از اين که سعيد جليلي، تجربه و توان لازم براي رياست جمهوري را دارد يا نه و رأي خواهد آورد يا خير، علي مطهري، اخلاقاً يک عذرخواهي شخصي به او و يک عذرخواهي عمومي به موکلانش بدهکار است.
علي مطهري که به خاطر حمله به شوراي نگهبان و برخي مواضع کج‌انديشانه، عنوان اصلاح‌طلب جديد را از شبکه دولتي انگليس دريافت کرده صرفاً به اعتبار انتساب به استاد شهيد مطهري(ره) مورد توجه اصولگرايان در انتخابات مجلس قرار گرفت و دست بر قضا جزو ده نفري بود که به اصرار رئيس جمهور در انتخابات مجلس هشتم در فهرست اصولگرايان قرار گرفت و به مجلس راه يافت.
وي با وجود مخالفت شديد با نامزدي هاشمي در سال 84 که ضمن مصاحبه‌ها و مقالاتي منتشر شد، 8 سال بعد سراغ هاشمي 79 ساله رفت و با اصرار از وي خواست نامزد انتخابات شود. اين در حالي بود که هاشمي پيش از آن چند بار در ملاقات‌هاي خود تصريح کرده بود توانايي لازم براي مسئوليت‌ اجرايي را ندارد. با اين حال روحيه افراط و تفريطي مداوم علي مطهري باعث شد تا اين بار از هاشمي به اصرار حمايت کرده و در مقابل، هتاکي دور از منطق و انصاف اخير را عليه يک رزمنده و جانباز دفاع مقدس روا دارد.

 




تاریخ: دو شنبه 6 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط arman

 

 تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما به دور از فریب و متهم كردن این و آن

 

رهبر معظم انقلاب اسلامي در توصيه‌هايي به نامزدهاي انتخابات درخصوص تبليغات انتخاباتي فرموده‌اند: تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما با معناى واقعى كلمه، با حفظ حدود شرعى كلمه، به دور از فریب، به دور از كارهاى دروغین و نمایشى، به دور از متهم كردن این و آن.

به نقل از khamenei.ir با اعلام نهایی اسامی نامزدهای حائز صلاحیت شركت در انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، زمان تبلیغات كاندیداها رسماً آغاز شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای كه روزگاری در سال‌های ۶۰ و ۶۴ خودشان به عنوان نامزد در انتخابات ریاست جمهوری حاضر بوده‌اند، در ۲۴ سال اخیر نیز در جایگاه رهبر جمهوری اسلامی ایران توصیه‌هایی را در رابطه با فضای تبلیغات انتخاباتی ابراز داشته‌اند.

پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات ۹۲ به بازخوانی بخش‌هایی از این توصیه‌ها می‌پردازد:

«فضاى انتخابات، باید فضاى سالمى باشد؛ فضاى تبلیغات، باید با فضاى پروپاگاندهاى معمول دنیا تفاوت داشته باشد.

امروز در دنیا، دمكراسى، یك دمكراسى حقیقى نیست؛ زیرا فشار تبلیغات پُر زرق و برق توخالى، با سخنان فریب‌آمیز، آن‌چنان بر ذهن مردم سنگینى مى‌كند، كه امكان انتخاب درست را به مردم نمى‌دهد؛ نمى‌گذارند مردم فكر كنند. هر كس كه مقداری از كارهاى انتخاباتى كشورهاى به اصطلاح دمكراتیك را مشاهده كرده باشد، این معنا برایش واضح است. حرفهایى كه مى‌زنند، وعده‌هایى كه مى‌دهند، قیافه‌هایى كه مى‌گیرند، تملقهایى كه از بعضى از قشر‌ها یا گروه‌ها مى‌گویند، ارتباطهایى كه با جناحهاى خاصى برقرار مى‌كنند تا نظر آن‌ها را جلب بكنند، این‌ها كارهاى سالمى نیست؛ كارهایى است كه وقتى در یك مجموعه‌ى مردمى انجام گرفت، فضا را مسموم مى‌كند و قدرت فكر كردن به آن‌ها نمى‌دهد.

تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما با معناى واقعى كلمه، با حفظ حدود شرعى كلمه، به دور از فریب، به دور از كارهاى دروغین و نمایشى، به دور از متهم كردن این و آن. نمى‌شود ما بگوییم كه مسؤولان انتخابات، نسبت به این قضیه هیچ مسؤولیتى ندارند؛ این شرط سلامت انتخابات است.» ۱۳۷۰/۰۹/۲۷

 

شوراي نگهبان چه کرده که فرياد آمريکا قطع نمي‌شود؟!

 
 

مقامات وزارت خارجه آمريکا براي چندمين‌بار طي 4 روز گذشته عليه شوراي نگهبان موضع گرفتند و مدعي شدند به خاطر رسيدگي به صلاحيت نامزدها، انتخابات ايران آزاد نيست!

کیهان: در آخرين مورد از اين موضع‌گيري‌ها جان کري وزيرخارجه آمريکا ضمن يک کنفرانس خبري در تل‌آويو از رد صلاحيت برخي نامزدها در ايران انتقاد کرد و گفت: شوراي نگهبان غيرانتخابي صدها نامزد احتمالي را براساس يک سري معيار مبهم، رد صلاحيت کرده است.»
وزير امور خارجه آمريکا افزود؛ شوراي نگهبان، تنها براساس منافع جمهوري اسلامي صلاحيت‌ها را بررسي کرده و به نظرات متفاوت ايرانيان، بي‌اعتنا بوده است.
کري گفت: در نبود شفافيت، بسيار بعيد است که نامزدي از ميان هشت نامزد تاييد شده، خواسته گروه بزرگي از ايرانيان را نمايندگي کند يا اينکه به سرمنشا تغييري تبديل شود.
وي گفت: وقتي نهادي که منتخب مردم نيست، فقط براساس اين که يک فرد چقدر در راستاي منافع حکومت است، درباره (تاييد صلاحيت) نامزدهاي انتخابات تصميم مي‌گيرد، به سختي مي‌توان گفت که روندي آزاد، منصفانه و شفاف حاکم است.
پيش از اين دو تن از معاونين و سخنگويان وزارت خارجه آمريکا - از جمله وندي شرمن- نيز با اسم بردن علني از هاشمي رفسنجاني و رحيم مشايي تصريح کرده بودند به خاطر رد صلاحيت اين دو نفر، انتخابات ايران را غير‌آزاد مي‌دانند و به رسميت نمي‌شناسند.
ادعاي جان کري درباره غيرانتخابي بودن شوراي نگهبان در حالي است که حتي در آمريکا نيز دادگاه فدرال نهادي غيرانتخابي و انتصابي است و همين نهاد چند سال قبل با وجود اکثريت آراي رقيب بوش، رأي به پيروزي بوش داده براساس قانون‌اساسي جمهوري اسلامي که با رفراندوم عمومي به تصويب رسيده، شوراي نگهبان مسئول رسيدگي به صلاحيت نامزدهاي رياست‌جمهوري و نظارت بر سلامت انتخابات است.
سراسيمگي و اظهارات خشمگينانه مقامات آمريکايي عليه شوراي نگهبان، از يک سو از اهميت راهبردي اين شورا حکايت مي‌کند و از سوي ديگر نشان مي‌دهد عملکرد شوراي نگهبان در رسيدگي به صلاحيت نامزدها و رد نامزدهاي فاقد صلاحيت، درست نقطه مقابل توقع و خواست دشمنان ملت ايران و از جمله آمريکا بوده که براي دهه‌ها از ديکتاتوري کودتايي حمايت کرده و مانع از برقراري دموکراسي و انتخابات در ايران بودند.

 

خبرنگار فراری اصلاح‌طلب دست به دامان رقاصه‌ها شد

 

فعالیت مجدد جریان ضدانقلاب با همکاری غرب برای ایجاد اغتشاش و ناآرامی در کشور آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری مدتی است که به شکل واضحی افزایش یافته است که برگزاری یک کنسرت با نام "امید برای تغییر ایران" یک نمونه از آن است.

به گزارش خبرنگار "ندای انقلاب"، فعالیت مجدد جریان ضدانقلاب با همکاری غرب برای ایجاد اغتشاش و ناآرامی در کشور آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری مدتی است که به شکل واضحی افزایش یافته است که برگزاری یک کنسرت با نام "امید برای تغییر ایران" یک نمونه از آن است.

این کنسرت که با هدف تجمیع افراد ضد انقلاب در آلمان برگزار می‌شود دقیقا یک هفته پیش از برگزاری انتخابات ایران و به میزبانی رکسانا صابری و با حضور جمعی از خوانندگان اروپایی و ایرانی به فعالیت می‌پردازد.

این کنسرت ضدایرانی که در آن عده‌ای از خوانندگان لس‌‌آنجلسی نیز در کنار یکدیگر حضور دارند، شاید یکی از نخستین اپیزودهای سناریوی غرب در راستای القای سیاست‌های آمریکا و اروپا در انتخابات ایران باشد.


اما نکته جالب توجه دیگر حضور صابری به عنوان میزبان این کنسرت و هماهنگ کننده اجرای آن است. زیرا صابری پیش از این در سال 87 به اتهام خرید و فروش مشروبات الکلی و پس از آن در سال 88 به اتهام جاسوسی برای سازمان سیا به 8 سال زندان در ایران محکوم شده بود که سرانجام نیز به آمریکا گریخت.

این جاسوس فراری که با وزیر امور خارجه سابق آمریکا و بسیاری از مسئولان سازمان جاسوسی آمریکا، انگلیس و آلمان دیدار داشته است این بار درصدد است تا با برپایی این کنسرت بازی جدیدی به طراحی آمریکا علیه ملت و مردم ایران در آستانه انتخابات به اجرا بگذارد.

البته امبرتو گاتیکا از بزرگترین تهیه‌کنندگان و تامین کنندگان مالی کنسرت‌ها در جهان نیز از حاضران در این کنسرت است که احتملا تامین هزینه‌های مالی این کنسرت بر عهده این آمریکایی خواهد بود.

 

خط مشترک فتنه و منافقین در انتخابات ریاست جمهوری

 
 

عوامل فتنه و مرتبط با حلقه پاریس و سرکرده منافقین در پیامی مشابه به عناصر داخل کشور، ضمن دستور تحریم انتخابات، آغاز آشوب و درگیری قبل از برگزاری انتخابات را خواستار شدند.

به گزارش مؤسسه راهبردی دید‌ه‌بان، اردشیر امیر ارجمند از اعضای حلقه پاریس و از فعالین فتنه 88، بعد از اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبین انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران، به شدت سعی کرد شورای نگهبان را زیر سوال ببرد و عدم احراز صلاحیت کاندیداهای مورد نظر خود را اقدامی سیاسی از سوی این شورا خواند.
مشاور حقوقی میرحسین موسوی که ارتباطش با عناصر منافقین در فتنه88 اثبات شد، بدون ذکر هیچ دلیل حقوقی و علمی اقدام شورای نگهبان را غیر قانونی و در راستای از بین رفتن رکن جمهوریت در ایران خواند!
امیر ارجمند که در سال 88 از عناصر اصلی القای تقلب به موسوی و طرفدارانش بود، این‌بار ادعا کرده که تقلب در انتخابات از زمان بررسی صلاحیت داوطلبین آغاز شده و انتخابات ریاست جمهوری 92 در ایران هیچ اعتباری ندارد!
وی به عنوان یکی از عناصر اصلی حلقه ضدانقلاب پاریس محسوب شده و در این انتخابات نیز وظیفه ارسال رمز به عوامل آشوب داخل کشور از طریق صحبت‌هایش را دارد.
بر پایه این خبر، مشابه این جملات را نیز مریم رجوی سرکرده منافقین، البته با ادبیات مخصوص جبهه نفاق ابراز کرده است.
سرکرده منافقین نیز که در طول بیش از 3دهه گذشته سودای براندازی نظام را داشته، با اشاره به عدم احراز صلاحیت دو نفر از کاندیداها، شرایط بوجود آمده را مناسب برای براندازی دانسته است.
مریم رجوی که هر سال در پیام نوروزی خود دیدار در میدان آزادی را وعده می‌دهد! ضمن دعوت مردم به اعتراضات خیابانی خواسته که انتخابات از سوی مردم تحریم شود.
بر پایه این خبر با وجود تفاوت در نوع ادبیات منافقین و عوامل فتنه در حلقه پاریس که گویی یک خط و متن را با دو نوع گفتار متفاوت ارائه می کنند، مشخص می‌شود که ضد انقلاب در انتخابات پیش‌رو خط آشوب و درگیری قبل از آغاز رای گیری را در پیش گرفته و پیام‌های صادر شده از خارج کشور در واقع همین مطلب را به عناصر داخل منتقل می کند.
گفتنی است هفته گذشته دو تن از عوامل منافقین که به منظور انتقال دستورالعمل‌های حلقه خارج به داخل و هماهنگ‌سازی عناصر و تشکل‌های داخلی جهت اخلال در روند برگزاری انتخابات وارد کشور شده بودند، با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) پس از ورود و چند روز تعقیب بازداشت شدند.

ن2

چه کاندیداهایی امروز برنامه تبلیغاتی دارند؟

 
 

محسن رضایی، سیدمحمد غرضی و سعید جلیلی امروز (شنبه) با حضور در رسانه ملی در برنامه تبلیغاتی خود شرکت می‌کنند.

به گزارش  فارس، مراسم قرعه کشی برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری روز گذشته (جمعه) با حضور نمایندگان نامزدها برگزار شد.
در همین راستا، محسن رضایی ساعت 20 امروز (شنبه) 4 خردادماه در برنامه با دوربین شبکه اول سیما حضور می‌یابد.
دیگر برنامه تبلیغاتی امروز کاندیداها در شبکه‌های رسانه ملی، حضور سعید جلیلی در گفت‌وگوی ویژه خبری در ساعت 22:45 از شبکه دوم سیما است.
همچنین امروز سیدمحمد غرضی در شبکه جام جم حضور می‌یابد.
غرضی با هدف پاسخ به سؤالات ایرانیان خارج از کشور در ساعت 23.30 دقیقه مهمان شبکه جام جم است.
 

سيلي جمهوري اسلامي را خورديد؟! گواراي وجود!

 

«حرکت شوراي نگهبان در عدم تأييد هاشمي‌رفسنجاني، سيلي نظام ولايت‌فقيه در گوش برخي رسانه‌ها و نويسنده‌هاي اپوزيسيون رژيم بود.»

 

کیهان:پايگاه اينترنتي خودنويس وابسته به اپوزيسيون خارج کشور ضمن انتشار مطلب فوق خاطرنشان کرده است: اين گروه آن‌قدر در حمايت بي‌چون و چرا از رفسنجاني از يکديگر گوي سبقت را مي‌ربودند که يادشان رفته بود بازي انتصابات در ايران آزاد نيست. اين نکته مهم است که رد صلاحيت رفسنجاني آب در لانه مورچه‌ها ريخت و نکات کليدي زيادي را مشخص کرد.
در ادامه اين نوشته آمده‌است: عده‌اي از رسانه‌ها و نويسندگان اپوزيسيون آن‌قدر ذوق‌مرگ شده بودند که شرط بندي کرده بودند. آن هم شرط‌هايي که شايد فقط در مسابقات اسب‌سواري مي‌شد چنين شرط‌هايي بست. ولي سيلي حاکميت در گوش اين رسانه‌ها و نويسنده‌ها بسيار سهمگين‌ و غافلگيرکننده بود. به يقين شوک ناشي از اين سيلي با دعوت از هيچ مهماني براي مصاحبه در اين رسانه‌ها قابل رفع نخواهد بود.
خودنويس اضافه مي‌کند:‌«تا ديروز تمام اين رسانه‌ها و قلم‌ها داد مي‌زدند که رد صلاحيت هاشمي به نفع مخالفان حکومت نيست. چرا که باعث قدرتمندتر شدن و بسط ديکتاتوري مي‌شود. امروز به يکباره همه اين رسانه‌ها و قلم‌ها فرياد زدند که حاکميت تير خلاص را به خود زد (!)
اين آبي که در لانه مورچگان ريخته شد به يقين تأثيراتش را به تدريج نشان خواهد داد و اميدوارم آن دسته از نهادهايي که با طناب وابستگان رفسنجاني به داخل چاه مي‌رفتند به خود آيند و راه‌هاي صحيح‌تري پيدا کنند.
خودنويس در ادامه نوشت:‌«نکته آخر اين که با رد صلاحيت رفسنجاني نه تنها در ايران قيامت نخواهد شد، بلکه مخالفان حتي علاقه ندارند به خاطر وي باتوم بخورند و از او دفاع کنند. بياييد فرض کنيم رفسنجاني تأييد صلاحيت مي‌شد و مثل موسوي حصر خانگي مي‌شد. کدام پشتوانه سبز مي‌خواست از عاليجناب سرخپوش حمايت و براي آزادي ايشان مبارزه کند؟ آيا وقت آن نيست که به خود بياييد؟ مگر ما از عاليجناب سرخپوش و ترور رستوران ميکونوس سخن نمي‌گفتيم؟! رد صلاحيت گواراي وجودتان(!)
گفتني است همه شواهد موجود و برخي اسناد که کيهان به آن اشاره داشته است حکايت از آن دارد که مجموعه مشترک دشمنان بيروني و دنباله‌هاي داخلي آنها در پي قرباني کردن آيت‌الله‌هاشمي بوده‌اند و از اين روي عدم احراز صلاحيت ايشان از سوي شوراي نگهبان را مي‌توان اقدامي در جهت نجات آيت‌الله رفسنجاني از دام خطرناکي دانست که براي ايشان تدارک ديده بودند. هياهوي توأم با عصبانيت آمريکايي‌ها در همين راستا قابل ارزيابي است.

 

ناله های شکسن ضد انقلاب و بیگانگان

 
 

رسانه‌هاي بيگانه و ضد انقلاب تحليل‌هاي قابل تأملي درباره عدم تأييد صلاحيت آقاي هاشمي براي انتخابات رياست‌جمهوري منتشر کرده‌اند.

 

کیهان: در اين تحليل‌ها از يک سو خشم و ناخرسندي از اين اتفاق که آن را غيرمنتظره مي‌دانند، موج مي‌زند و از طرف ديگر تلاش مي‌شود موضوع تحريف شود.
در اين زمينه سايت فتنه‌گر کلمه که از سوي فراريان فتنه‌سبز مديريت مي‌شود ادعا کرد شوراي نگهبان با رد صلاحيت هاشمي به پيکر انقلاب شليک کرد! شبکه دولتي انگليس هم مدعي شد «هاشمي حذف [!؟] شده و اين باعث ريزش پايگاه اجتماعي حکومت خواهد شد». همچنين سايت جرس از قول يکي از همکاران فراري روزنامه‌هاي زنجيره‌اي (عبدالرضا-ت) ادعا کرد با اين اتفاق دوره جمهوري اسلامي به پايان رسيده است. جرس همچنين از قول حسن يوسفي اشکوري (از وابستگان گروهک ملي مذهبي) «اوايل فروردين 68 خبر برکناري آيت‌الله منتظري را شنيدم و بسيار افسرده و ناراحت شدم و دريغ خوردم. آن روز اميدمان را بر باد رفته مي‌ديدم اما پس از ساعتي افسوس گفتم براي خود او خوب شد. همين ماجرا پس از دريافت خبر رد صلاحيت آقاي هاشمي در ذهنم تکرار شد... اکنون هاشمي نيز بايد مثل منتظري فزت و رب‌الکعبه بگويد»!
اين دعاوي در حالي است که اولا هاشمي حذف نشده و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام است و ثانيا پايگاه اجتماعي نظام همان است که در آن 8ماهه فتنه از پاي صندوق‌هاي رأي تا کف خيابان خود را به رخ دشمن کشيد. در عين حال بايد از منافقيني که دم خروس از پس جامه‌شان پيداست پرسيد که آيا شماها همان محافلي نيستيد که در اوج فتنه شعار جمهوري ايراني داديد و بر اساس توهم احمقانه خود براي حذف جمهوري اسلامي خيز برداشتيد؟ در واقع دوره جديد جمهوري اسلامي نه امروز که همان روز آغاز شد.
در همين حال شبکه دولتي انگليس با ابوالحسن بني‌صدر (آلت دست گروهک منافقين در سال 59 و 60) مصاحبه کرد. بني‌صدر در اين مصاحبه گفت: هاشمي رفسنجاني واپسين قمار زندگي سياسي خود را کرد. او نباخته. من هم جاي او بودم که مخالفش هستم، همين کار را مي‌کردم(!)
بي‌بي‌سي در عين حال از قول مجيد محمدي عضو فراري حلقه کيان و همکار راديو فردا گفت: رد صلاحيت هاشمي نکته تازه‌اي به واقعيت جمهوري اسلامي اضافه نمي‌کند. حاکميت فکر مي‌کند هزينه برخي اتفاقات و ريزش‌ها را در سال 88 پرداخته است؛ بنابراين امروز نکته جديدي وجود ندارد. هاشمي در آن سال مقابل حاکميت و رهبري ايستاد.
وي افزود: مسئله حکومت اين است که آمدن هاشمي باعث مي‌شود که عمده مخالفان اصلاح‌طلبان و گروه‌هاي برانداز در زيرچتر او قرار گيرند و اگر اتفاقي مانند دغدغه‌هاي مربوط به تقلب رخ دهد، دوباره همان اتفاقات سال 88 تکرار شود. بنابراين اگر در همين مرحله هاشمي رفسنجاني را رد صلاحيت کنند، براي پيشگيري هزينه کمتري خواهند پرداخت.
وبسايت بي‌بي‌سي نيز در تحليلي خاطر نشان کرد: کار در اردوي تحول‌طلبان [اسم مستعار جريان برانداز ] سخت خواهد شد و به انشقاق و تفرقه خواهد انجاميد. بخشي از اقدام هاشمي حمايت خواهند کرد که در موقعيت ضعيف‌تري هستند و بخش ديگر به هاشمي و خاتمي حمله خواهند کرد که سران در حصر جنبش را تنها گذاشتند و بي‌حساب به آب زدند و چيزي هم به دست نياوردند. آنها خواستار تحريم انتخابات و سرنگوني حکومت مي‌شوند.
از سوي ديگر وبسايت اخبارروز در تحليلي نوشت: برنامه حکومت ادامه همان راهي است که از سال 88 دنبال کرده است. اين بار البته کم‌هزينه‌تر. انتخابات سر موقع برگزار خواهد شد. جنبش استيصال (جنبشي که از سر استيصال به گرد هاشمي رفسنجاني در حال حلقه زدن بود) با اکراه بيشتر، اما به هر حال نقشي را که برعهده گرفته بازي خواهد کرد. اين جنبش مي‌تواند مسير خود را به سوي کانديداي ديگري عوض کند، براي اين کار هم وسايل لازم تعبيه شده و کساني را در ويترين باقي گذاشته‌اند.
در ادامه اين تحليل با دعوت به آشوبگري به عنوان نقشه «ب» آمده است: ما باز هم در برابر اين پرسش قرار گرفته‌ايم که چه بايد کرد و راه‌حل چيست؟ براي پاسخ به اين سوال دوباره بايد تاکيد کرد که «انتخابات» بدون «خيابان» (فشار از پايين) همان نتيجه‌اي را بيرون مي‌دهد که «نظام» مي‌خواهد. آيا هاشمي رفسنجاني آن جادويي بوده است که بتوان با آن «خيابان» را فعال کرد؟ اکنون اين گوي و اين ميدان!
اردشير اميرارجمند سخنگوي گروهک موسوم به شوراي هماهنگي سبز نيز در مصاحبه با سايت خود (کلمه) مي‌گويد «انتخابات بدون آقاي هاشمي فاقد حداقل‌هاي مورد نياز براي يک انتخابات رقابتي است و در صورت ادامه انتخابات بي‌معني خواهد شد». او با سازمان منافقين همکاري دارد و با هماهنگي کنسولگري آمريکا در استانبول توانست از ايران خارج شده و به فرانسه برود.
برخي مقامات آمريکايي به خاطر عدم تأييد صلاحيت هاشمي و مشايي گفته‌اند انتخابات ايران را سرکوب شده، غير آزاد و مبهم مي‌دانند و نامزدهاي موجود را نمايندگان مردم ايران تلقي نمي‌کنند!

 



تاریخ: شنبه 4 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط arman

 

 اینفوگراف: توصیه‌های رهبر انقلاب به شورای نگهبان

حمایت فوری آمریکا از هاشمی و مشایی پس از عدم احراز صلاحیت

 

دولت آمریکا در واکنشی تلویحی به رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی اعلام کرد که انتخابات ایران را غیر آزاد می داند.

به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایران هسته ای – دولت امریکا در ساعات اولیه پس از اعلام نتیجه بررسی صلاحت های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1392، در واکنشی تلویحی به رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی اعلام کرد که انتخابات ایران را غیر آزاد می داند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، یک دیپلمات آمریکایی سه شنبه (31 اردیبهشت 1391/ 21 می 2013) اعلام کرد 8 نامزد انتخابات ریاست جمهوری ایران که ژوئن آینده برگزار می شود احتمالا از هیچ گونه مشروعیت مردمی برخوردار نیستند.

این دیپلمات از رد صلاحیت هاشمی و مشایی، دو نامزدی که آنها را «برجسته» خوانده، انتقاد کرد.

پاتریک ونترل سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا در پیامی الکترونیکی به فرانس پرس گفت: «به نظر می رسد شورای نگهبان قانون اساسی غیر منتخب و غیر مسئول از طرف مردم ایران بر اساس انبوهی از شاخص ها صدها نامزد را رد صلاحیت کرده است».

ونترل افزود: «این شورا شمار نامزدها را از حدود 700 نامزد به هشت مسئول رسمی که نظام آنها را نماینده خود می داند و بالتبع نماینده ایرانی ها نیستند کاهش داده است».

وی اضافه کرد: «این فهرست غیرنهایی نامزدها احتمالا اراده ملت ایران که حق دارد رئیس جمهوری را انتخاب کند که خواسته های آنها را برآورده کند به شمار نمی آید».

پیام بی‌بی‌سی به حلقه انحرافی

 

شبکه سلطنتی بی بی سی در واکنش به خبر مربوط به عدم احراز صلاحیت آقای مشایی گفت: بهمن شریف زاده از نزدیکان اسفندیار رحیم مشایی گفته است؛ ستاد مردمی آقای مشایی به زودی بیانیه و واکنشی به رد صلاحیت وی صادر میکند.

به گزارش سيرنيوز؛ مجری بی بی سی با طرح سوال از خبرنگار این شبکه پرسید: اکنون چه واکنش هایی از طرف دولت به خصوص آقای احمدی نژاد صورت خواهد گرفت؟


حسین باستانی در جواب وی به طوری که قرار است اتفاقی از پیش تعیین شده ای بیافتد گفت: طبیعتا هیچ کس منتظر واکنش ستاد آقای مشایی نیست. ولی آقای احمدی نژاد در این مدت توقعاتی ایجاد کرده است که الان! باید به سرعت به آن پاسخ دهد. وی برای اینکه انگیزه مجموعه هواداران دولت و کسانی که هنوز اطراف وی باقی مانده اند حفظ و مانع از تحلیل روحیه آنها شود، باید هر کاری که تصورش را ایجاد کرده انجام دهد. همین الان انجام دهد.

وی در ادامه با تاکید گفت: فکر نمی کنم آقای احمدی نژاد واکنش خود را تا زمان برگزاری انتخابات به تعویق بیاندازد، وی الان باید به آن توقعات زیادی که ایجاد کرده است پاسخ دهد.

وی با تاکید مجدد گفت: احمدی نژآد توقعی ایجاد کرده است که اگر بخواهند مشایی را وارد انتخابات نکنند، یک کار بزرگ! انجام خواهد داد. خودش این تصور و توقع را ایجاد کرده است و حالا! باید انجام دهد.

حسین باستانی برای تحریک مجموعه دولت افزود: اگر احمدی نژاد نتواند متناسب با تصوراتی که ایجاد کرده است رفتار کند، شکست خیلی جدی در مجموعه هواداران دولت ایجاد می کند. بحران نا امیدی بعد از امید برای آنها ایجاد خواهد شد.

وی در انتها مجددا بر زمان واکنش آقای احمدی نژاد تاکید کرد و گفت: خب طبیعتا آقای احمدی نژاد اگر بخواهد کار مهمی انجام دهد در همین فردا باید خبرهای مربوط به آن به ما برسد.  

منبع: رسا

شورای نگهبان باید رای خودش را بدهد/ اینها مجتهد هستند

 

تصویررئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگویی در سال 1382 عنوان کرد: شورای نگهبان باید رای خودشان را بدهند، قانون اساسی این را می گوید

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» متن زیر قسمتی از مصاحبه ای است که روزنامه کیهان با هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال 1382 انجام داده است:

 

¤ سوال: یک نکته فقهی وجود دارد. در قانون اساسی در اوصاف فقهای شورای نگهبان گفته شده که آگاه به مقتضیات زمان و مکان باشند. این بحث مطرح است که اگر اعضای شورای نگهبان با توجه به این دو عنصر رای می دادند، کار به اینجا کشیده نمی شد. یعنی براساس احکام اولیه نظر نمی دادند. ولی شورای نگهبان روی احکام اولیه مقاومت می کرد. از طرف دیگر گفته می شود که برخی از  اعضای شورای نگهبان می گفتند: ما موظف نیستیم از نظر امام تبعیت کنیم. چون در قانون اساسی خصیصه «مجتهد بودن» برای اعضای شورای نگهبان گفته شده و مجتهد باید رای خودش را بدهد و تبعیت از نظر امام وجاهتی ندارد. بعدها در مسئله «ولایت مطلقه» معلوم شد که حتی اگر مجتهد هستند، باید در مسایل حکومتی از ولایت تبعیت کنند. نکته موردنظر من این است که یک سال پس از تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام، باز هم امام(ره) بر اصل بودن شورای نگهبان تاکید می کنند. یعنی در سال 67 و بعداز جنگ و قبل از بازنگری قانون اساسی که می خواستند اختیارات تعزیرات را به مجمع بدهند و اصلاحاتی در بندهای مربوط به مجمع انجام دهند، باز به شورای نگهبان تاکید می کنند که شما خودتان قبل از هر چیز مصلحت را در نظر بگیرید و کاری نکنید که منجر به نقض ظاهری قانون اساسی شود. چون مجمع هنوز در قانون اساسی نیامده بود و وجودش شبهه نقض قانون اساسی را ایجاد کرده بود. معلوم می شود که امام هنوز مجمع تشخیص را «استثنا» و شورای نگهبان را «اصل» می دانند و تاکید دارند خود آقایان شورای نگهبان با توجه به زمان و مکان مسایل را حل کنند.


- الان هم این گونه است. اصلا مبنای شورای نگهبان با مبنای مجمع فرق می کند. اولا شورای نگهبان باید رای خودشان را بدهند. قانون اساسی این را می گوید. نباید بگویند فتوای امام یا رهبری این است. بحث حکم نیست. بحث فتواست. بحث ولایت، در حکم مطرح می شود. اگر نظر امام راجع به معدن با نظر فقهای شورای نگهبان متفاوت باشد، آنها باید با نظر خودشان عمل کنند. 6نفر شورای نگهبان مجتهد هستند و نظر خودشان را اعلام می کنند.

 

¤ سوال: الان که «مجمع تشخیص مصلحت» نهادینه شد؟

- نه، همان موقع هم این گونه بود. اصلا قانون اساسی می گوید: فقهای شورای نگهبان باید نظر خودشان را بگویند.

 

¤ سوال: همین باعث مشکلات بعدی شد.

- برای رفع همین مشکلات، اصل دیگری آمد که حاکم بر اینهاست. بنابراین طبق اصل اول، اینها مجتهد هستند و نظرشان معتبر است. امام این را مخدوش نکردند. مسئله دوم مصلحت است. مصلحت در فقه اسلامی خودش یک اصل است. یعنی اگر دو مفسده داشته باشیم، مفسده کمتر انتخاب می شود. اگر دو کار واجب داشته باشیم، دنبال واجبی می رویم که اثر بیشتری دارد. یعنی اصل مراعات مصلحت در مورد مصالح، انتخاب مصلحت اقوی است و در مورد مفاسد، دفع افسد به فاسد است که جزو اصول قابل قبول فقه است. در حکومت های ایدئولوژیک و عقیدتی تحقیقا چنین جایی لازم است. یعنی مصالحی است که به اقتضای زمان، مکان، شرایط و ضرورت ها پیش می آید که باید مراعات کنیم. نمی توانید بگویید همین را به شورای نگهبان بدهند. چون اول صحبت شما هم همین بود.

 

¤ سوال: خود امام هم می فرمودند.

- در قانون اساسی غیر از این است. طبق قانون اساسی شورای نگهبان حق ندارد مصلحت گرایی کند.

 

¤ سوال: الان مصلحت را برعهده مجمع گذاشتند. آن موقع امام به شورای نگهبان می گفتند خودتان براساس مصلحت عمل کنید.

- همان موقع هم این گونه بود. در قانون اساسی این گونه بود که شورای نگهبان براساس فهمیدن خودشان حکم خدا را می دادند. اگر بخواهند طبق مصلحت رای بدهند، مشکل می شود. معنایش این می شود که کارشناسی مجلس و دولت به کلی ندیده گرفته شود و هرچه اینها مصلحت دانستند، همان باشد. بنابراین هر قانونی که در مجلس بگذرد، ولو اینکه خلاف شرع هم نباشد، اگر شورای نگهبان بخواهد براساس مصلحت عمل کند، 7 نفر آنان می گویند ما می گوییم مصلحت این گونه است. در آن صورت کارشناسی مجلس لغو است. بنابراین مبنای شورای نگهبان این نیست که با اتکای بر تشخیص مصلحت رد یا قبول کند. شورای نگهبان حکم شرعی را مطرح می کند. مجمع جایگاه دیگری دارد. براساس مصلحت عمل می کند. هر حکومت ایدئولوژیک باید جایی را داشته باشد که استثناها را حل کند که خود حکم می شود و شرعی است، منتهی مبنا فرق می کند. مجمع این کار دوم را انجام می دهد.

 

¤ سوال: در مورد وضعیت فعلی مجمع این ایراد وجود دارد که از حالت استثنا بودن خارج شده است. یعنی به بهانه حذف و اصلاح یک ماده از قانونی که مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان است کل قانون را به هم می ریزد و قانون جدیدی را تصویب می کند که مثالش بودجه پارسال است.

- اول این گونه و حتی بیشتر از این بود. الان محدود کردیم. آن موقع درباره اختیارات مجمع از امام(ره) سؤال شد که گفتند: مجمع می تواند در هر حالی دخالت کند وهر نظری دارد، بگنجاند.

 

¤ سوال:  آن مربوط به دوران جنگ بود. بعدا این اختیارات را پس گرفتند.

- پس اول این گونه بود. مبنای اصلی امام همان بود. گفتند: حتی در زمانی که در مجلس است و یا بعد از اینکه تصویب شد، می تواند عوض کند. خودمان هم موافق نبودیم که دست مجمع این قدر باز باشد. بعضی ها رفتند سؤال کردند که جواب امام این بود. بعدا هم خیلی دست مجمع باز بود. قوانینی که مجمع راجع به موادمخدر و تعزیرات تصویب کرد، مربوط به آن دوران است. ما در این دوره، خیلی کم قانون گذراندیم، حتی اصلا قانون اجرایی نگذراندیم. اما اینکه گاهی قانون را اصلاح می کنیم، چاره ای غیر از این نیست. چون وقتی مجلس نظرش را داد و شورای نگهبان هم رد کرد و پیش ما می آید، بعضی ها می گویند باید «یا این، یا آن» را بگویید و شکل سومی نگویید. یعنی قبول یا رد کنید. اینها که در مجمع نشسته اند، می گویند هیچ کدام را قبول نداریم و اگر می خواهید اظهارنظر کنیم، باید مصلحت را بگوییم. یعنی الان خودمان را در آیین نامه محدود کردیم. گفتیم: اگر چنین موردی پیش آمد، می توانیم ماده ای را که شورای نگهبان رد کرده است، تغییر دهیم. اگر لازمه این تغییر، تغییر ماده ای دیگر است، باز هم می توانیم تغییر دهیم. قبلا می توانستیم به مواد دیگر هم بپردازیم، ولی الان نمی توانیم مستقیما وارد ماده دیگری شویم که تغییر دهیم. باید رهبری اجازه دهند. مثالی که از گذشته و حال مانده و برای شما جالب است، قانون کار است. قانون کار در مجلس تصویب شد که شورای نگهبان رد کرد. بعد به مجمع آمد که هر دو طرف آمدند و حرفهایشان را زدند. اصلا مواردی بود که شورای نگهبان هم اشکالی نگرفته بود ولی اصلاح شد و بالعکس هم شد. یعنی مواردی بود که شورای نگهبان اشکال گرفته بود، ولی در مجمع به نفع مجلس شد. آن موقع دست مجمع این قدر باز بود و الان این گونه نیست. فعلا یا همان مورد را و یا همانی را که مستلزم است، اصلاح می کنیم. اگر بخواهیم مورد سومی را تغییر دهیم، باید رهبری به ما ارجاع دهند.


بنابراین مجمع فعلا خیلی محدودتر در حل اختلافات دخالت می کند. در سابق دخالت های ما خیلی وسیع بود. الان اصلا قانون ابتدایی نمی نویسیم. اگر دوره قبل را نگاه کنید، متوجه می شوید که قوانین ابتدایی زیادی نوشته شد.

 

¤ سوال: در زمان جنگ، بله.

 

- بعد از جنگ هم قوانین زیادی نوشتیم. ولی در دوره جدید محدود کردیم.

 




تاریخ: چهار شنبه 1 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط arman
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، ‌با تأکید بر اینکه روزنامه دولتی ایران در چند ماه اخیر جبهه حملات خود را به‌سمت مجلس و قانون گرفته است، گفت: این در حالی است که رهبر معظم انقلاب به ‌طور مکرر قانون را فصل‌الخطاب دانسته‌اند.
سیدناصر موسوی‌لارگانی در گفت‌‌وگو با خبرنگار سیرنیوز؛ با یادآوری تخلفات رئیس‌جمهور در چند روز اخیر در حمایت از مشایی در ستاد انتخابات وزارت کشور، افزود: به‌طور حتم مردم بعد از ۳۴ سال انقلاب فرق کاندیدای انقلابی با کاندیدای انحرافی را می‌دانند، از این‌رو این اقدام احمدی‌نژاد توهین به شعور سیاسی مردم است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسئولان اجرایی کشور به جای اینکه هر گونه ابهام را از بین ببرند، با چنین رفتارهایی زمینه ابهام در خصوص انتخابات را ایجاد می‌کنند.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس، اظهار داشت‌: اقداماتی که در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری از سوی احمدی‌نژاد شکل گرفته اتفاقات زشتی است که تا کنون در هیچ کدام از دوره‌های دیگر نداشتیم. ‌
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تأکید بر اینکه روزنامه ایران بعد از بروز تخلفات از سوی رئیس‌جمهور تنها در راستای اهداف و قدم‌های احمدی‌نژاد حرکت می‌کند، گفت:‌ به‌طور حتم روزنامه‌ای که اعتباراتش از بیت‌المال هزینه می‌شود، باید برای حمایت از ملت ایران استفاده شود، نه اینکه از یک فرد و یا جریان خاص حمایت کند.
وی با اعلام اینکه اقدامات اخیر روزنامه ایران هم خلاف شرع و هم خلاف قانون است، تصریح کرد: به طور قطع قوه قضائیه و وزارت فرهنگ و ارشاد ‌اسلامی با تخلفات این روزنامه برخورد جدی کرده و در صورت تغییر ندادن سیاست‌هایش در جهت توقیف روزنامه گام بردارند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، ‌با تأکید بر اینکه روزنامه ایران پازل اقدامات غیرقانونی احمدی‌نژاد را کامل می‌کند، یادآور شد: تمام روزنامه‌ها باید در جهت خلق حماسه سیاسی گام بردارند.
 هاشمی‌رفسنجانی در 80‌ سالگی با سیاهه بلندبالایی از ایرادات و ابهامات متنوع پای به میدان سختی گذاشته است و برای پیروزی در این میدان و جلب نظر مثبت افکار عمومی به یکسری دوز و کلک‌های انتخاباتی نیازمند است تا از به‌وجود آمدن یک موج روشنگرانه در رابطه با هاشمی و خانواده‌اش پیشگیری کند.
به گزارش سیرنیوز ، 1- بر همگان روشن است شرایط 80 سالگی حکم می‌کند در بحث مدیریت کلان کشور، افراد در سایه بدون کمترین مسؤولیت اداری یا پاسخگویی به ملت اداره امور را در دست داشته باشند.

وقتی فرد 80 ساله رئیس‌جمهور شود باید پذیرفت دیگرانی که به او نزدیک‌تر هستند به جای او اداره کشور را عملا برعهده خواهند گرفت. اگر بار دیگر بر واژه 80 سالگی و شرایط جسمانی فرد در این سن توجه شود هر انسان منصف و عاقلی حکم روشن می‌دهد که اصولا 80 سالگی سنی نیست که فرد بتواند به چابکی به امور کشور گسترده و جوانی مثل ایران رسیدگی کند.

فقط مطالعه گزارشات واصله در یک روز کاری حداقل 7،6 ساعت زمان مفید می‌خواهد. افزودن لزوم شرکت در جلسات نفسگیر چند ساعته کارشناسانه و دید و بازدید‌های داخلی و خارجی عینا از نامناسب بودن سن 80 سالگی برای انجام دقیق وظایف محوله به یک رئیس‌جمهور حکایت دارد.

2- در چنین وضعیتی قبضه کامل امور توسط اطرافیان یک رئیس‌جمهور 80 ساله امری حتمی است. در این میان به طور طبیعی فرزندان هاشمی از جمله فائزه و مهدی که از مردم و نظام جمهوری اسلامی ناراحتی‌های جدی و فاصله عمیق پرنشدنی دارند بر همه مقدم خواهند بود. در حقیقت پشت‌پرده نام اکبر هاشمی در مهدی و فائزه ‌هاشمی خلاصه می‌شود.

در صورت پیروزی هاشمی این فرزندان او هستند که به مدت 4 سال اداره کشور را برعهده خواهند گرفت. اساسا رای به هاشمی رای به فرزندان او است.

اگر کسی در برگه رای می‌نویسد اکبر رفسنجانی باید از همان ابتدا بداند که در بطن این رای، نام امثال مهدی هاشمی و عفت مرعشی نهفته است.

اتاق فکر هاشمی بشدت می‌کوشد روشنگری‌های صورت گرفته در این باره را با ترفند‌های تبلیغاتی بی‌اثر کند.

3- تاریخ معاصر دسترس‌ترین معلم بی‌غل و غش جامعه است. ملاحظه حوادث 2 دهه اخیر کشور در بخش اجرایی معلوم می‌کند که بی‌شک رای دادن به هاشمی 80 ساله عینا معادل سلطه‌بخشی بی‌حد و حصر به اطرافیان هاشمی در دسترسی نامشروع به انواع منابع زمینی و غیر‌زمینی کشور است.

باید پذیرفت در صورت رئیس‌جمهور شدن هاشمی، رئیس‌جمهور واقعی نه هاشمی 80 ساله بلکه امثال مهدی هاشمی خواهند بود، لذا به سهولت می‌توان گفت بگويید «اکبر هاشمی» اما بخوانید «مهدی هاشمی».

4- پاسخ پرسش راهبردی‌اي مانند «مهدی و فائزه هاشمی هزینه سفرهای پرتعداد خارجی یا اقامت 3 ساله در لندن را از کجا آورده‌اند؟» گویای مسائل جدی و سرنوشت‌سازی درباره اکبر هاشمی و مناسبات پرابهام امثال مهدی و فائزه خواهد بود.

در این سال‌ها مهدی هاشمی یک کارمند ساده بوده است ولی پول‌های کلانی را صرف آمد و شد‌های خارجی و اقامت در لندن کرده است. افکار عمومی به طور اصولی می‌خواهد بداند نقش اکبر هاشمی در تامین مالی مهدی‌ هاشمی چه بوده است و اساسا محل تغذیه مالی ایشان کجا بوده است؟

ماشین تبلیغاتی هاشمی می‌کوشد از طرح عمومی این پرسش حکیمانه پیشگیری کند که در صورت پیروزی اکبر هاشمی جایگاه افراد مجرم وابسته به خانواده او در دستگاه اجرایی کشور بویژه در بخش اقتصادی و معاملات پرسود رانت‌آلود چگونه خواهد بود.؟ آیا رئیس‌جمهور شدن هاشمی مجددا به گشوده شدن پرونده‌های جدید اتهامی درباره زد و بند‌های نفتی اطرافیان هاشمی آن هم در عرصه بین‌المللی منجر نخواهد شد؟

5- به طور طبیعی هاشمی نیز همانند دیگر مردم دلبستگی‌های عاطفی نسبت به فرزندان و همسرش دارد. بازبینی اتفاقات 20 سال گذشته کشور نشان می‌دهد این وابستگی عاطفی به قدری پررنگ و موثر بوده که برخی فرزندان هاشمی هر آنچه خواستند بدون کمترین بازخواستی از سوی پدر انجام دادند؛ اقدامات زشتی که برخلاف اخلاق اداری – اجتماعی است.

عدم موضع‌گیری حتی ضمنی هاشمی در باره اقدامات مجرمانه فرزندانش به وضوح از عمق این وابستگی عاطفی خبر می‌دهد؛ وابستگی‌ای که زمینه را برای حکومت خانواده هاشمی بر ایران مهیا خواهد کرد.

6- هاشمی در سال‌های گذشته نشان داده است از 2 گزینه «منافع ملت» و «منافع حتی نامشروع فرزندانش» گزینه دوم را به آسانی انتخاب كرده و به دفاع تمام قد از آنها می‌پردازد. کسی سراغ ندارد در مجامع عمومی یا خصوصی، هاشمی کمترین واکنش انقلابی نسبت به تخلفات مجرمانه فرزندانش از خود بروز داده باشد.

هاشمی حتی در مواقع لازم به حمایت سیاسی– قضایی از آنها کمر همت بسته است. سوال اساسی این است در صورت رئیس‌جمهور شدن هاشمی چه ضمانتی وجود دارد که او مقابل سوءاستفاده‌های اقتصادی– سیاسی مسبوق به سابقه بستگانش ایستادگی کرده یا مانع از حدوث اتفاقات غمبار دوران سازندگی شود.

در حوزه مسائل شخصی این رفتار هاشمی فقط به خودشان مربوط می‌شود اما در حوزه مسائل کلان ملی و کاندیدا شدن هاشمی مساله کاملا فرق می‌کند.

7- 80 سالگی هاشمی به شکلی ملموس بر میزان حرف‌شنوی وی از اعضای خانواده بویژه مثلث «عفت مرعشی، مهدی و فائزه هاشمی» می‌افزاید و 80 سالگی و الزامات جسمانی چنین سن بالایی در بخش ورود به امور اجرایی کشور به طور ذاتی بستر مناسبی را برای افزایش ضریب نفوذ اطرافیان هاشمی فراهم می‌کند.

اتاق فکر هاشمی بشدت می‌ترسند که عامه مردم متوجه بشوند اگر هم نام اکبر هاشمی در برگه رای نوشته شود باید در عمل خواند مهدی و فائزه هاشمی.

باز توجه به جرائم امنیتی– اقتصادی آن دو بر اهمیت هوشیاری ملت ایران در مقابل این ترفند انتخاباتی می‌افزاید. توجه به زیاده‌روی‌های همسر هاشمی در ماجرای فتنه 88 نیز از زاویه‌ای دیگر بر اهمیت موضوع می‌افزاید.

جمعی از تحلیلگران سیاسی می‌گویند آنها با نام اکبر هاشمی می‌آیند تا انتقام 8 سال گذشته را از ملت بگیرند.

به طور عادی از منظر سیاسی‌– اجتماعی خانواده هاشمی چیزی برای از دست دادن ندارند و از سوی دیگر این خانواده هیچ امیدی برای 4 سال دوم ریاست‌جمهوری هاشمی در سال 1396ندارند.

هاشمی در دوره بعدی 85 ساله خواهد بود، لذا کاملا عادی است که آنها در همین 4 سال نخست بی‌محابا از ملت ایران عقده‌گشایی کنند.

8- در خاتمه باید گفت چه تضمین عقلانی – اجرایی وجود دارد که امثال مهدی و فائزه هاشمی مجددا در لندن مستقر نشده و از آنجا به اداره دولت پدرشان بویژه در بخش سیاسی- اقتصادی نپردازند.

راستی! آیا با این اوصاف رای دادن به هاشمی 80 ساله رای دادن به امر خفت‌بار اداره کشور از لندن نیست؟ در حقیقت در چنین شرایطی رای دادن به هاشمی رفسنجانی عملا رای دادن به پیشامد شرایطی است که به آسانی می‌توان عنوان «شرایط تهدید» بر آن نام نهاد.

گزارش از سیروس محمودیان

ارسال توسط arman

 

 آیا آیت الله هاشمی متن گفت‌وگوی خود با رهبر انقلاب را منتشر می‌کند؟

 

اینکه آیا هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان گذاشته‌اند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد.

 

اینکه آیا آیت الله هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان انتخابات گذاشته‌اند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد و صحت و یا کذبش را تایید و تکذیب کند اما سوالی اساسی اینجا است که چه کسی در ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ به آیت الله هاشمی زنگ ‌می‌‌زند و وی بعد از این تماس تلفنی عجله کنان خود را به ستاد انتخابات کشور می‌رساند. 


آیت الله هاشمی رفسنجانی با حضور خود در آخرین لحظات ثبت نام کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خود را در معرض انتخاب ملت ایران قرار داد تا به گفته خودش با حضورش در ایجاد حماسه سیاسی نقش داشته باشد.

اما نکته‌ای که همراه این آمدن بود، تایید حضور آیت الله رفسنجانی توسط رهبری برای آمدن بود که چندین دفعه از سوی وی در دیدارهایی که داشتند عنوان شد.

بر اساس ادعای مطرح شده، آقای هاشمی بدنبال دیدار حضوری یا تلفنی با مقام معظم رهبری بوده اند تا نظر ایشان را درباره حضورش در انتخابات جویا شوند اما این دیدار تا روز ۲۱ اردیبهشت محقق نشده بود زیرا تا این روز یعنی روز پایانی ثبت نام، آیت الله هاشمی همچنان از تایید رهبری سخن می‌گوید.

علی مطهری گفته است: آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با اعضای تشکل صدای ملت تاکید کرد در صورتی که مطمئن شود رهبر معظم انقلاب با کاندیداتوری وی مخالفتی ندارد، قطعا امروز برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ثبت نام خواهد کرد(http://www.mehrnews.com/detail/News/۲۰۵۲۰۴۳).

در روز ۲۱ اردیبهشت ماه ۹۲ آیت الله هاشمی در ساختمان مجمع جلسه داشتند و از همین مکان در ساعت ۱۷:۴۵ به سمت ساختمان وزارت کشور راه افتاده اند در نتیجه امکان دیدار حضوری وی با مقام معظم رهبری در این روز منتفی است زیرا رهبری هم در این روز با بانوان نخبه دیدار داشته و امکان دیدار حضوری در صبح نیز منتفی است.

طبق سخنان اقای هاشمی تنها احتمال باقی مانده از قطعی شدن حضور وی برای ثبت نام در انتخابات تماس تلفنی با مقام معظم رهبری است که این احتمال هم با خبر روز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها باطل شده است.

در پی انتشار مصاحبه‌ای از علی عسگری؛ مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت اعلام کرده بود: «آیت‌الله هاشمی تا ساعت ۵ بعد از ظهر تصمیمی برای کاندیداتوری نداشتند اما بعد از صحبت تلفنی که با مقام معظم رهبری در ساعت ۵:۱۰ انجام دادند با تاکید و عجله خودشان را به وزارت کشور رساندند و برای ثبت‌نام اقدام کردند.» پیگیری‌های خبرنگار این رسانه ازمنابع مختلف نشان داد که در روز مورد‌نظر هیچ تماس تلفنی میان مقام معظم رهبری و آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی برقرار نشده است.

اینکه آیا آیت الله هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان انتخابات گذاشته‌اند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد و صحت و یا کذبش را تایید و تکذیب کند اما سوالی اساسی اینجا است که چه کسی در ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ به آیت الله هاشمی زنگ ‌می‌‌زند و وی بعد از این تماس تلفنی عجله کنان خود را به ستاد انتخابات کشور می‌رساند.
فاطمه هاشمی می‌گوید: «ساعت ۱۷:۳۰» بود. دیگر مطمئن شده بودیم پدر تصمیمش را گرفته و ثبت‌نام نخواهد کرد. از صبح با یاسر، مهدی و عماد (پسرمحسن) در دفتر حاج‌آقا بودیم. همه حرف‌ها را زده بودیم. شوخی و جدی همه دغدغه‌ها مطرح شده بود. به این نتیجه رسیده بودیم که مردم به تمام معنا خواستار حضور پدر هستند تا وضعیت کشور را سامان دهد. نیامدن پدر به معنای نا‌امید‌شدن بخش گسترده‌ای از مردم بود. در‌خواست‌ها در این چند روز برای حضور پدر در انتخابات بی‌سابقه بود. ما فکر می‌کردیم اگر حاج‌آقا در انتخابات ثبت‌نام نکند بخش قابل توجهی از مردم انگیزه‌شان برای شرکت در انتخابات و رای دادن را از دست خواهند داد. ساعت ۱۷:۱۵ تلفن دفتر پدر زنگ خورد. ایشان مکالمه نسبتا کوتاهی داشتند و بعد از آن از اتاق بیرون آمدند و گفتند «بسم الله… برویم»

چه کسی به ایشان زنگ زد؟
نمی‌دانم ما سوال نکردیم ایشان برای پاسخ دادن به آن تلفن به دفتر خود رفتند ما در اتاق دیگری بودیم. بعد از آن تلفن حاج آقا گفتند «بسم‌الله؛ برویم» ما باور نمی‌کردیم.

آقای هاشمی گفته بودند که منتظر پاسخ رهبری برای حضور در انتخابات هستند و بدون هماهنگی ایشان وارد عرصه انتخابات نمی‌شوند.
من نمی‌دانم چه کسی تلفن کرد. اما حتما دغدغه‌هایشان برطرف شد که ساعت۱۷:۳۰ و نیم ساعت مانده به پایان زمان ثبت‌نام راهی وزارت کشور شدند.(گفت‌وگوی روزنامه شرق با فاطمه هاشمی)

با توجه به شرایط پیش رو دو حالت وجود دارد که باید به آن پرداخت.
۱- آیت الله هاشمی با رهبر انقلاب دیدار داشته و یا تلفنی با ایشان سخن گفته اند که با توجه به مقدمه چینی‌های آقای هاشمی باید مطرح کنند که رهبری به وی در رابطه با حضورش در انتخابات چه گفتند و اقای هاشمی چه شنیده‌اند…

۲-ایت الله هاشمی بدون اینکه از تایید و یا نفی رهبری درباره حضورشان باخبر باشند قدم در این عرصه گذاشتند… . با توجه به این فرضیه و با توجه به سخنان فاطمه هاشمی دغدغه آیت الله رفسنجانی برای حضور در انتخابات چه بوده و چه کسی پشت تلفن خیال آقای هاشمی را از حضورش در انتخابات راحت می کند.طبق مقدمه گفته شده این فرد کسی غیر از مقام معظم رهبری است… که شاید مطالبه عمومی به این سمت برود که از وی سوال شود چه کسی دغدغه شما را برای حضور در انتخابات براورده کرد؟…

شرایطی که آیت الله هاشمی رفسنجانی برای حضورش در انتخابات انتخاب کردند نقیض این جمله مقام معظم رهبری است که فرمودند:بنده‌ی حقیر مثل بقیه‌ی مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممکن است آن کسانی که صندوق دست آنها است، بعد باز کنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه کسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، کسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست که کسی بیاید نسبت بدهد که رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست…


بی بی سی: مشایی باید در انتخابات حضور داشته باشد/ سنگ تمام ارگان همجنس بازان برای هاشمی

 
 
تصویر

 

به گزارش رویداد، بی بی سی فارسی در یکی از آخرین برنامه های سیاسی خود به آرایش انتخابات ایران پرداخت و مواضع قابل تاملی را در خصوص حضور رفسنجانی و مشایی مطرح کرد.

جریان های رسانه ای همچون بی بی سی همواره بدنبال بسترهای مناسبی برای ایجاد فضای غبار آلود خبری و جریان سازی در داخل ایران هستند و حضور افرادی همچون مشایی در عرصه انتخابات کشور می تواند بهترین خوراک خبری ایشان برای این امر باشد.

شرح برنامه مذکور را در زیر می خوانید:

[سعید برزین]: سیاستمدار کهنه‌کار خط میانه ایران، وارد صحنه شده و این همه معادلات را به هم خواهد ریخت. در مرحله اول موجب نگرانی جدی و شدید جناح اصولگرا خواهد شد. آقای هاشمی‌رفسنجانی کسی است که در آخرین نماز جمعه‌ای که خواند، خواهان آزادی زندانی سیاسی و باز شدن جو سیاسی مملکت شده بود و بر سر مواضعش همچنان بوده، البته راهی که در پیش دارد راه بسیار سخت و دشواری خواهد بود. هیچ تضمینی ندارد که بتواند بازی را ببرد.
[غلامی]: به هر حال همه تاخیر و تعلل به خاطر این بود که آقای هاشمی‌رفسنجانی منتظر این بود که از جانب آیت‌الله خامنه‌ای چراغ سبزی به او نشان داده شود و خبرگزاری‌های مختلف گزارش کردند از ثبت‌نام اسفندیار رحیم‌مشایی، مشاور آقای احمدی‌نژاد.
[برزین]: آمدن آقای مشایی بازی را باز هم جالب‌تر کرده، یعنی از حالتی که فقط اصولگراها بودند خارج شده، البته مشایی مورد تایید آقای [آیت‌الله] خامنه‌ای نبود و نتوانست معاون رئیس‌جمهور باشد. احتمال این که شورای نگهبان او را رد کند زیاد است؛ ولی آمدن او سطح بازی را بالاتر خواهد برد.
[غلامی]: فعلاً چه تصویری را می‌توانیم با حضور جناح‌های مختلف پیش‌بینی کنیم؟
[برزین]: خط میانه و خط اصلاح‌طلب پشت آقای هاشمی متحد خواهند شد. آقای مشایی، نماینده جناح دولت خواهد بود. در میان اصولگرایان تعدد نامزد وجود دارد. پیش از 30 نفر از آن‌ها اسم نوشتند. الان برای آن‌ها ضروری خواهد بود که تعداد نفرات‌شان را پایین ببرند و به یکی دو نفر محدود کنند. احتمالاً آقای قالیباف، احتمالاً آقای ولایتی و یا حدادعادل؛ ولی با تعدد نامزدها فکر می‌کنم راه سختی در پیش خواهند داشت.
[غلامی]: حضور آقای هاشمی را چطور می‌توان تحلیل کرد با تمام تردیدها و موضع‌گیری‌هایی که آیت‌الله خامنه‌ای درباره ایشان کردند؟
[برزین]: چند ماه است آقای هاشمی‌رفسنجانی هدف بمباران سنگین اصولگرا بوده، از روزنامه کیهان گرفته تا برخی از سرداران سابق سپاه که یکباره در صحنه حاضر شدند و اعلام کردند هاشمی بخشی از فتنه است. بمباران سنگین تبلیغاتی رسانه‌ای علیه هاشمی و تردید درباره این که آیا ایشان می‌آیند یا نه و در لحظه آخر ایشان تصمیم گرفته است به عنوان سیاستمداری که نمود عملگرایی زیرکانه در سیاست ایران محسوب می‌شود و سیاست مصلحتی را همیشه پیش برده است و شاید بتواند جمع کند این تنش و تشنج را در جناح‌بندی‌های جاری ایران، ایشان الان وارد صحنه شده است.
[غلامی]: در مورد حضور اسفندیار رحیم‌مشایی چه می‌توانیم بگوییم؟ آیا حضور او و آقای رفسنجانی در این انتخابات می‌تواند این انتخابات را به سمتی پیش ببرد که هیجان مشارکت را بالا ببرد، اگر صلاحیت را از شورای نگهبان بتواند کسب کند؟
[برزین]: هر چه سیستم را بازتر کنید طبیعتاً میزان توجه مردم به آن بیشتر خواهد شد و هر چه رقابت را محدود کنید توجه مردم و میزان رأی دادن مردم پایین‌تر خواهد رفت. اگر حکومت احتیاج دارد یک پایگاه اجتماعی برای خود به وجود آورد مجبور است و حکم عقل این است که سیستم را باز کند، سوپاپ خطرها را باز کند و به رقیبان متفاوت اجازه بدهد وارد صحنه سیاسی شوند که شاید نوعی تنوع واقعی پیش بیاید وگرنه مثلاً اگر فقط از جناح‌ اصولگرا وارد رقابت انتخاباتی می‌شدند تنوعی وجود نداشت.
[غلامی]: در مورد آقای رفسنجانی می‌دانیم چرا در آخرین دقایق تصمیم گرفتند و آمدند زیرا از قبل بارها آقای رفسنجانی گفته بودند که نظر رهبری برایشان مهم است، ولی درباره اسفندیار رحیم‌مشایی واقعاً درباره این تاخیر چه می‌توانیم بگوییم؟
[برزین]: تردید وجود دارد و نمی‌توان گفت سرنوشت آقای مشایی چه خواهد شد و چرا ایشان این قدر دیر آمدند، البته می‌شود فکر کرد که به این خاطر بوده که هیجان عمومی ایجاد کنند. شاید یک تاکتیک انتخاباتی بوده، ولی آقای مشایی هم راه سختی پیش رو دارد هم در شورای نگهبان که شاید تایید صلاحیت نشود و هم این که بتواند بخشی از افکار عمومی را به سمت خود جلب کند و رأی بیاورد.


نقش جدید خاتمی از سوی اعضای حلقه پاریس ابلاغ شد

 

تقی رحمانی عضو گروهک ملی مذهبی طی مطلبی در وب‌سایت این گروهک مأموریت تازه‌ای را تا روزهای انتخابات به خاتمی ابلاغ کرده است.

به گزارش موسسه راهبردی دیده‌بان، یکی از تئوریسین‌های جریان فتنه و از اعضای حلقه پاریس طی مقاله‌ای در وب‌سایت ملی مذهبی که از پاریس بِروز می‌شود از محمد خاتمی خواسته تا نقش خود را در برهه کنونی به خوبی ایفا نماید. وی خطاب به خاتمی مأموریت تازه وی را ابلاغ کرده است. تقی رحمانی از خاتمی خواسته تا نقش خود را به خوبی برای رأی‌آوری هاشمی‌رفسنجانی ایفا کند.

وی در بخشی از این مطلب اینچنین راهبرد جدید را به خاتمی می‌دهد: «حالا نوبت خاتمی است که باید شروع کند و متوقف نشود او نقش جدیدی را باید ایفا کند اگر می‌خواهد ایران ویران نشود، خاتمی در دو عرصه می‌تواند نقش‌آفرین شود ۱- در عرصه بین‌الملل برای کسب اعتبار بیشتر برای هاشمی ۲- در عرصه داخلی برای افزودن بر سبد رای هاشمی و کاستن از آرای منفی وی.»

رحمانی با اشاره به اینکه خاتمی باید برای رأی‌آوری هاشمی تلاش جانانه کند از گروهک‌های ملی‌مذهبی و نهضت آزادی می‌خواهد تا آنان نیز در حمایت از هاشمی سنگ تمام گذاشته و از آرای منفی وی جلوگیری کرده و باعث نزدیکی تعداد بیشتری از افراد به وی شود.

این عضو گروهک ملی‌مذهبی که در سال 90 از کشور گریخته است در ادامه به هاشمی‌رفسنجانی نیز توصیه‌هایی می‌کند که از جمله آن می‌توان به استفاده از «محمد.س» عضو اقتصادی دولت اصلاحات، اشاره کرد. این تعریف و تمجیدها از وی نشان می‌دهد دولت اصلاحات از عناصر گروهک غیر قانونی ملی‌مذهبی استفاده می‌کرده است.

وی در انتها نیز با اشاره به همان ادعاهای دروغین سال 88 که با هدف نابودی کشور مطرح‌ شد، دوباره این نکته را به محمد خاتمی یاد‌آور می‌شود که: «اگر ایران در خطر است، که هست؛ می‌باید خاتمی در حد توان وارد میدان شود تا هم هاشمی را قوی‌تر و هم در جهت مردم چهارچوب‌دارتر کند. این وظیفه همه کسانی می‌‎تواند باشد که احساس خطر می‌کنند.»

حال باید منتظر نشست و دید که آیا خاتمی خطوط ابلاغی از حلقه پاریس را در روزهای باقیمانده تا انتخابات دنبال خواهد کرد یا خیر؟

 

رد ادعاهای کذب منافقین توسط دیپلمات صهیونیست

 
 

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان ادعای منافقین در خصوص اقدام ایران در انفجار سال گذشته سفارتخانه این رژیم در هند را بی اساس خواند.

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه از اقدام تلافی جویانه سوریه در پی حمله هوایی مان به حومه دمشق هراسی نداریم گفت: در سال ۲۰۰۸ میلادی زمانی که سازمان اطلاعاتی ما (شهید)مغنیه را ترور کرد، حزب‌الله و ایران تهدید کردند که ما را در هر نقطه جهان هدف قرار خواهند داد، اما دیدیم که این دو هیچ اقدامی نکردند.»

با این حال، در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ انفجاری در محل سفارتخانه رژیم صهیونیستی در دهلی نو به وقوع پیوست. پس از این اتفاق سازمان منافقین با برجسته کردن این حادثه، عوامل اجرایی آن را منتسب به جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان دانست و مدعی شد که سازمان های بین اللملی بایستی بابت این اقدام، جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را مجازات کنند. این ادعا به سرعت توسط جمهوری اسلامی و حزب الله تکذیب شد.

حال این دیپلمات صهیونیست با این موضع گیری خود هرگونه دخالت جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را در انفجارهای بهمن ماه دو سال گذشته رسما رد کرده است.

گروهک منافقین روابط گسترده اطلاعاتی زیادی با این رژیم نامشروع دارد که بارزترین آن همکاری در ترور  دانشمندان هسته ای است.

این گونه خبرپراکنی های دروغین این گروهک تروریستی نشان می دهد که ادعاهای دیگر آنها همچون تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای، تضعیع حقوق زندانیان، سلب آزادی زنان و صدها موضوع دیگر هیچ گونه ارزش اطلاعاتی برای غربی ها نداشته و تنها مصرف رسانه ای دارد.

منبع : هابیلیان

 




تاریخ: چهار شنبه 25 ارديبهشت 1392برچسب:,
ارسال توسط arman

آیا آیت الله هاشمی متن گفت‌وگوی خود با رهبر انقلاب را منتشر می‌کند؟

 

اینکه آیا هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان گذاشته‌اند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد.

 

اینکه آیا آیت الله هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان انتخابات گذاشته‌اند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد و صحت و یا کذبش را تایید و تکذیب کند اما سوالی اساسی اینجا است که چه کسی در ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ به آیت الله هاشمی زنگ ‌می‌‌زند و وی بعد از این تماس تلفنی عجله کنان خود را به ستاد انتخابات کشور می‌رساند. 


آیت الله هاشمی رفسنجانی با حضور خود در آخرین لحظات ثبت نام کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خود را در معرض انتخاب ملت ایران قرار داد تا به گفته خودش با حضورش در ایجاد حماسه سیاسی نقش داشته باشد.

اما نکته‌ای که همراه این آمدن بود، تایید حضور آیت الله رفسنجانی توسط رهبری برای آمدن بود که چندین دفعه از سوی وی در دیدارهایی که داشتند عنوان شد.

بر اساس ادعای مطرح شده، آقای هاشمی بدنبال دیدار حضوری یا تلفنی با مقام معظم رهبری بوده اند تا نظر ایشان را درباره حضورش در انتخابات جویا شوند اما این دیدار تا روز ۲۱ اردیبهشت محقق نشده بود زیرا تا این روز یعنی روز پایانی ثبت نام، آیت الله هاشمی همچنان از تایید رهبری سخن می‌گوید.

علی مطهری گفته است: آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با اعضای تشکل صدای ملت تاکید کرد در صورتی که مطمئن شود رهبر معظم انقلاب با کاندیداتوری وی مخالفتی ندارد، قطعا امروز برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ثبت نام خواهد کرد(http://www.mehrnews.com/detail/News/۲۰۵۲۰۴۳).

در روز ۲۱ اردیبهشت ماه ۹۲ آیت الله هاشمی در ساختمان مجمع جلسه داشتند و از همین مکان در ساعت ۱۷:۴۵ به سمت ساختمان وزارت کشور راه افتاده اند در نتیجه امکان دیدار حضوری وی با مقام معظم رهبری در این روز منتفی است زیرا رهبری هم در این روز با بانوان نخبه دیدار داشته و امکان دیدار حضوری در صبح نیز منتفی است.

طبق سخنان اقای هاشمی تنها احتمال باقی مانده از قطعی شدن حضور وی برای ثبت نام در انتخابات تماس تلفنی با مقام معظم رهبری است که این احتمال هم با خبر روز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها باطل شده است.

در پی انتشار مصاحبه‌ای از علی عسگری؛ مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت اعلام کرده بود: «آیت‌الله هاشمی تا ساعت ۵ بعد از ظهر تصمیمی برای کاندیداتوری نداشتند اما بعد از صحبت تلفنی که با مقام معظم رهبری در ساعت ۵:۱۰ انجام دادند با تاکید و عجله خودشان را به وزارت کشور رساندند و برای ثبت‌نام اقدام کردند.» پیگیری‌های خبرنگار این رسانه ازمنابع مختلف نشان داد که در روز مورد‌نظر هیچ تماس تلفنی میان مقام معظم رهبری و آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی برقرار نشده است.

اینکه آیا آیت الله هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان انتخابات گذاشته‌اند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد و صحت و یا کذبش را تایید و تکذیب کند اما سوالی اساسی اینجا است که چه کسی در ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ به آیت الله هاشمی زنگ ‌می‌‌زند و وی بعد از این تماس تلفنی عجله کنان خود را به ستاد انتخابات کشور می‌رساند.
فاطمه هاشمی می‌گوید: «ساعت ۱۷:۳۰» بود. دیگر مطمئن شده بودیم پدر تصمیمش را گرفته و ثبت‌نام نخواهد کرد. از صبح با یاسر، مهدی و عماد (پسرمحسن) در دفتر حاج‌آقا بودیم. همه حرف‌ها را زده بودیم. شوخی و جدی همه دغدغه‌ها مطرح شده بود. به این نتیجه رسیده بودیم که مردم به تمام معنا خواستار حضور پدر هستند تا وضعیت کشور را سامان دهد. نیامدن پدر به معنای نا‌امید‌شدن بخش گسترده‌ای از مردم بود. در‌خواست‌ها در این چند روز برای حضور پدر در انتخابات بی‌سابقه بود. ما فکر می‌کردیم اگر حاج‌آقا در انتخابات ثبت‌نام نکند بخش قابل توجهی از مردم انگیزه‌شان برای شرکت در انتخابات و رای دادن را از دست خواهند داد. ساعت ۱۷:۱۵ تلفن دفتر پدر زنگ خورد. ایشان مکالمه نسبتا کوتاهی داشتند و بعد از آن از اتاق بیرون آمدند و گفتند «بسم الله… برویم»

چه کسی به ایشان زنگ زد؟
نمی‌دانم ما سوال نکردیم ایشان برای پاسخ دادن به آن تلفن به دفتر خود رفتند ما در اتاق دیگری بودیم. بعد از آن تلفن حاج آقا گفتند «بسم‌الله؛ برویم» ما باور نمی‌کردیم.

آقای هاشمی گفته بودند که منتظر پاسخ رهبری برای حضور در انتخابات هستند و بدون هماهنگی ایشان وارد عرصه انتخابات نمی‌شوند.
من نمی‌دانم چه کسی تلفن کرد. اما حتما دغدغه‌هایشان برطرف شد که ساعت۱۷:۳۰ و نیم ساعت مانده به پایان زمان ثبت‌نام راهی وزارت کشور شدند.(گفت‌وگوی روزنامه شرق با فاطمه هاشمی)

با توجه به شرایط پیش رو دو حالت وجود دارد که باید به آن پرداخت.
۱- آیت الله هاشمی با رهبر انقلاب دیدار داشته و یا تلفنی با ایشان سخن گفته اند که با توجه به مقدمه چینی‌های آقای هاشمی باید مطرح کنند که رهبری به وی در رابطه با حضورش در انتخابات چه گفتند و اقای هاشمی چه شنیده‌اند…

۲-ایت الله هاشمی بدون اینکه از تایید و یا نفی رهبری درباره حضورشان باخبر باشند قدم در این عرصه گذاشتند… . با توجه به این فرضیه و با توجه به سخنان فاطمه هاشمی دغدغه آیت الله رفسنجانی برای حضور در انتخابات چه بوده و چه کسی پشت تلفن خیال آقای هاشمی را از حضورش در انتخابات راحت می کند.طبق مقدمه گفته شده این فرد کسی غیر از مقام معظم رهبری است… که شاید مطالبه عمومی به این سمت برود که از وی سوال شود چه کسی دغدغه شما را برای حضور در انتخابات براورده کرد؟…

شرایطی که آیت الله هاشمی رفسنجانی برای حضورش در انتخابات انتخاب کردند نقیض این جمله مقام معظم رهبری است که فرمودند:بنده‌ی حقیر مثل بقیه‌ی مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممکن است آن کسانی که صندوق دست آنها است، بعد باز کنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه کسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، کسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست که کسی بیاید نسبت بدهد که رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست…


بی بی سی: مشایی باید در انتخابات حضور داشته باشد/ سنگ تمام ارگان همجنس بازان برای هاشمی

 
 
تصویر

 

به گزارش رویداد، بی بی سی فارسی در یکی از آخرین برنامه های سیاسی خود به آرایش انتخابات ایران پرداخت و مواضع قابل تاملی را در خصوص حضور رفسنجانی و مشایی مطرح کرد.

جریان های رسانه ای همچون بی بی سی همواره بدنبال بسترهای مناسبی برای ایجاد فضای غبار آلود خبری و جریان سازی در داخل ایران هستند و حضور افرادی همچون مشایی در عرصه انتخابات کشور می تواند بهترین خوراک خبری ایشان برای این امر باشد.

شرح برنامه مذکور را در زیر می خوانید:

[سعید برزین]: سیاستمدار کهنه‌کار خط میانه ایران، وارد صحنه شده و این همه معادلات را به هم خواهد ریخت. در مرحله اول موجب نگرانی جدی و شدید جناح اصولگرا خواهد شد. آقای هاشمی‌رفسنجانی کسی است که در آخرین نماز جمعه‌ای که خواند، خواهان آزادی زندانی سیاسی و باز شدن جو سیاسی مملکت شده بود و بر سر مواضعش همچنان بوده، البته راهی که در پیش دارد راه بسیار سخت و دشواری خواهد بود. هیچ تضمینی ندارد که بتواند بازی را ببرد.
[غلامی]: به هر حال همه تاخیر و تعلل به خاطر این بود که آقای هاشمی‌رفسنجانی منتظر این بود که از جانب آیت‌الله خامنه‌ای چراغ سبزی به او نشان داده شود و خبرگزاری‌های مختلف گزارش کردند از ثبت‌نام اسفندیار رحیم‌مشایی، مشاور آقای احمدی‌نژاد.
[برزین]: آمدن آقای مشایی بازی را باز هم جالب‌تر کرده، یعنی از حالتی که فقط اصولگراها بودند خارج شده، البته مشایی مورد تایید آقای [آیت‌الله] خامنه‌ای نبود و نتوانست معاون رئیس‌جمهور باشد. احتمال این که شورای نگهبان او را رد کند زیاد است؛ ولی آمدن او سطح بازی را بالاتر خواهد برد.
[غلامی]: فعلاً چه تصویری را می‌توانیم با حضور جناح‌های مختلف پیش‌بینی کنیم؟
[برزین]: خط میانه و خط اصلاح‌طلب پشت آقای هاشمی متحد خواهند شد. آقای مشایی، نماینده جناح دولت خواهد بود. در میان اصولگرایان تعدد نامزد وجود دارد. پیش از 30 نفر از آن‌ها اسم نوشتند. الان برای آن‌ها ضروری خواهد بود که تعداد نفرات‌شان را پایین ببرند و به یکی دو نفر محدود کنند. احتمالاً آقای قالیباف، احتمالاً آقای ولایتی و یا حدادعادل؛ ولی با تعدد نامزدها فکر می‌کنم راه سختی در پیش خواهند داشت.
[غلامی]: حضور آقای هاشمی را چطور می‌توان تحلیل کرد با تمام تردیدها و موضع‌گیری‌هایی که آیت‌الله خامنه‌ای درباره ایشان کردند؟
[برزین]: چند ماه است آقای هاشمی‌رفسنجانی هدف بمباران سنگین اصولگرا بوده، از روزنامه کیهان گرفته تا برخی از سرداران سابق سپاه که یکباره در صحنه حاضر شدند و اعلام کردند هاشمی بخشی از فتنه است. بمباران سنگین تبلیغاتی رسانه‌ای علیه هاشمی و تردید درباره این که آیا ایشان می‌آیند یا نه و در لحظه آخر ایشان تصمیم گرفته است به عنوان سیاستمداری که نمود عملگرایی زیرکانه در سیاست ایران محسوب می‌شود و سیاست مصلحتی را همیشه پیش برده است و شاید بتواند جمع کند این تنش و تشنج را در جناح‌بندی‌های جاری ایران، ایشان الان وارد صحنه شده است.
[غلامی]: در مورد حضور اسفندیار رحیم‌مشایی چه می‌توانیم بگوییم؟ آیا حضور او و آقای رفسنجانی در این انتخابات می‌تواند این انتخابات را به سمتی پیش ببرد که هیجان مشارکت را بالا ببرد، اگر صلاحیت را از شورای نگهبان بتواند کسب کند؟
[برزین]: هر چه سیستم را بازتر کنید طبیعتاً میزان توجه مردم به آن بیشتر خواهد شد و هر چه رقابت را محدود کنید توجه مردم و میزان رأی دادن مردم پایین‌تر خواهد رفت. اگر حکومت احتیاج دارد یک پایگاه اجتماعی برای خود به وجود آورد مجبور است و حکم عقل این است که سیستم را باز کند، سوپاپ خطرها را باز کند و به رقیبان متفاوت اجازه بدهد وارد صحنه سیاسی شوند که شاید نوعی تنوع واقعی پیش بیاید وگرنه مثلاً اگر فقط از جناح‌ اصولگرا وارد رقابت انتخاباتی می‌شدند تنوعی وجود نداشت.
[غلامی]: در مورد آقای رفسنجانی می‌دانیم چرا در آخرین دقایق تصمیم گرفتند و آمدند زیرا از قبل بارها آقای رفسنجانی گفته بودند که نظر رهبری برایشان مهم است، ولی درباره اسفندیار رحیم‌مشایی واقعاً درباره این تاخیر چه می‌توانیم بگوییم؟
[برزین]: تردید وجود دارد و نمی‌توان گفت سرنوشت آقای مشایی چه خواهد شد و چرا ایشان این قدر دیر آمدند، البته می‌شود فکر کرد که به این خاطر بوده که هیجان عمومی ایجاد کنند. شاید یک تاکتیک انتخاباتی بوده، ولی آقای مشایی هم راه سختی پیش رو دارد هم در شورای نگهبان که شاید تایید صلاحیت نشود و هم این که بتواند بخشی از افکار عمومی را به سمت خود جلب کند و رأی بیاورد.


نقش جدید خاتمی از سوی اعضای حلقه پاریس ابلاغ شد

 

تقی رحمانی عضو گروهک ملی مذهبی طی مطلبی در وب‌سایت این گروهک مأموریت تازه‌ای را تا روزهای انتخابات به خاتمی ابلاغ کرده است.

به گزارش موسسه راهبردی دیده‌بان، یکی از تئوریسین‌های جریان فتنه و از اعضای حلقه پاریس طی مقاله‌ای در وب‌سایت ملی مذهبی که از پاریس بِروز می‌شود از محمد خاتمی خواسته تا نقش خود را در برهه کنونی به خوبی ایفا نماید. وی خطاب به خاتمی مأموریت تازه وی را ابلاغ کرده است. تقی رحمانی از خاتمی خواسته تا نقش خود را به خوبی برای رأی‌آوری هاشمی‌رفسنجانی ایفا کند.

وی در بخشی از این مطلب اینچنین راهبرد جدید را به خاتمی می‌دهد: «حالا نوبت خاتمی است که باید شروع کند و متوقف نشود او نقش جدیدی را باید ایفا کند اگر می‌خواهد ایران ویران نشود، خاتمی در دو عرصه می‌تواند نقش‌آفرین شود ۱- در عرصه بین‌الملل برای کسب اعتبار بیشتر برای هاشمی ۲- در عرصه داخلی برای افزودن بر سبد رای هاشمی و کاستن از آرای منفی وی.»

رحمانی با اشاره به اینکه خاتمی باید برای رأی‌آوری هاشمی تلاش جانانه کند از گروهک‌های ملی‌مذهبی و نهضت آزادی می‌خواهد تا آنان نیز در حمایت از هاشمی سنگ تمام گذاشته و از آرای منفی وی جلوگیری کرده و باعث نزدیکی تعداد بیشتری از افراد به وی شود.

این عضو گروهک ملی‌مذهبی که در سال 90 از کشور گریخته است در ادامه به هاشمی‌رفسنجانی نیز توصیه‌هایی می‌کند که از جمله آن می‌توان به استفاده از «محمد.س» عضو اقتصادی دولت اصلاحات، اشاره کرد. این تعریف و تمجیدها از وی نشان می‌دهد دولت اصلاحات از عناصر گروهک غیر قانونی ملی‌مذهبی استفاده می‌کرده است.

وی در انتها نیز با اشاره به همان ادعاهای دروغین سال 88 که با هدف نابودی کشور مطرح‌ شد، دوباره این نکته را به محمد خاتمی یاد‌آور می‌شود که: «اگر ایران در خطر است، که هست؛ می‌باید خاتمی در حد توان وارد میدان شود تا هم هاشمی را قوی‌تر و هم در جهت مردم چهارچوب‌دارتر کند. این وظیفه همه کسانی می‌‎تواند باشد که احساس خطر می‌کنند.»

حال باید منتظر نشست و دید که آیا خاتمی خطوط ابلاغی از حلقه پاریس را در روزهای باقیمانده تا انتخابات دنبال خواهد کرد یا خیر؟


رد ادعاهای کذب منافقین توسط دیپلمات صهیونیست

 
 

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان ادعای منافقین در خصوص اقدام ایران در انفجار سال گذشته سفارتخانه این رژیم در هند را بی اساس خواند.

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه از اقدام تلافی جویانه سوریه در پی حمله هوایی مان به حومه دمشق هراسی نداریم گفت: در سال ۲۰۰۸ میلادی زمانی که سازمان اطلاعاتی ما (شهید)مغنیه را ترور کرد، حزب‌الله و ایران تهدید کردند که ما را در هر نقطه جهان هدف قرار خواهند داد، اما دیدیم که این دو هیچ اقدامی نکردند.»

با این حال، در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ انفجاری در محل سفارتخانه رژیم صهیونیستی در دهلی نو به وقوع پیوست. پس از این اتفاق سازمان منافقین با برجسته کردن این حادثه، عوامل اجرایی آن را منتسب به جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان دانست و مدعی شد که سازمان های بین اللملی بایستی بابت این اقدام، جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را مجازات کنند. این ادعا به سرعت توسط جمهوری اسلامی و حزب الله تکذیب شد.

حال این دیپلمات صهیونیست با این موضع گیری خود هرگونه دخالت جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را در انفجارهای بهمن ماه دو سال گذشته رسما رد کرده است.

گروهک منافقین روابط گسترده اطلاعاتی زیادی با این رژیم نامشروع دارد که بارزترین آن همکاری در ترور  دانشمندان هسته ای است.

این گونه خبرپراکنی های دروغین این گروهک تروریستی نشان می دهد که ادعاهای دیگر آنها همچون تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای، تضعیع حقوق زندانیان، سلب آزادی زنان و صدها موضوع دیگر هیچ گونه ارزش اطلاعاتی برای غربی ها نداشته و تنها مصرف رسانه ای دارد.

منبع : هابیلیان




تاریخ: چهار شنبه 25 ارديبهشت 1392برچسب:,
ارسال توسط arman

نفع بي‌بي‌سي فارسي از آمدن آيت‌الله هاشمي چيست؟/ هاشمي شب گذشته ديداري با رهبر انقلاب نداشته است

 

شبکه بي‌بي‌سي فارسي شب گذشته برنامه نوبت شما را به موضوع "آمدن يا نيامدن" آيت‌الله هاشمي رفسنجاني به عرصه انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري اختصاص داد. البته شبکه دولتي انگليس تا پيش از اين هم برنامه‌ها و گزارش‌هاي خبري ويژه‌اي از آمدن يا نيامدن رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام را به روي آنتن برده بود.

 

به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران؛ اوج "جنگ رواني" شبکه وابسته به "دربار سلطنتي انگليس" درخصوص حضور يا عدم حضور آيت‌الله هاشمي روز گذشته رقم خورد؛ در جايي که علاوه براختصاص "برنامه نوبت شما" به اين بحث و پخش گزارش و اخبار متعدد از اين موضوع زير نويس‌هايي هم از منبعي نامعلوم در بخش‌هاي مختلف بي‌بي سي فارسي به روي آنتن مي‌رفت.

"تلويزيون دولتي بي‌بي‌سي" در زيرنويس‌هاي خبري خود مدعي شد قرار است آيت‌الله هاشمي امشب (شب گذشته) به ديدار "رهبر معظم انقلاب" برود تا در خصوص "حضور يا عدم حضور" خود با ايشان به گفتگو بنشيند و اين شبکه به صورت زنده؟! از اين ديدار گزارش تهيه کند.

اين که منبع خبر بي‌بي‌سي چه کساني بودند و از کجا اين خبر را آورده بودند شايد با اندکي تامل بتوان آن را پيدا کرد اما تا جايي که خبرهاي موثق و مورد تاييد حکايت دارند "شب گذشته هيچ ديداري بين آيت‌الله هاشمي رفسنجاني و رهبر معظم انقلاب اسلامي صورت نگرفته است".

همه اين‌ها در حالي صورت مي‌گيرد که "باشگاه خبرنگاران" پيش از اين در گزارشي با عنوان "" مصداق‌هاي متفاوت از جنگ رواني اطرافيان و نزديکان آيت‌الله هاشمي را مورد بررسي قرار داده بود.

اما در جديدترين اظهارنظر از سوي خانواده هاشمي، "عفت مرعشي" همسر "رئيس‌جمهور دوران سازندگي" در حاشيه دادگاه فرزندش در پاسخ به اين سوال که آيا آيت‌الله هاشمي وارد عرصه انتخابات مي‌شوند يا خير اين گونه پاسخ داد: "حاج آقا مطمئنا وارد عرصه انتخابات نمي‌شوند"

مواردي از اين دست که نيامدن هاشمي را تاييد مي‌کنند اين روزها بيش از روزهاي گذشته شده و نيامدن "رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام" به عرصه انتخابات يازدهم رياست جمهوري قوت بيشتري گرفته است.

حال اين که مسئولان شبکه سلطنتي انگليس از آمدن يا نيامدن آيت‌الله هاشمي چه سودي مي‌برند چيزي است که پاسخ آن شايد در اختيار منبع خبر شب گذشته بي‌بي‌سي فارسي باشد.

معلمان نیز می توانند هم در مسئله انتخابات به عنوان نقطه برجسته حماسه سیاسی و هم در حماسه اقتصادی كه

 

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر كشور، آموزش و پرورش را یك دستگاه بسیار مهم و اساسی و زیر ساخت اصلی برای شكل گیری جامعه ای پیشرفته و برخوردار از خصلت های والای انسانی و سبك زندگی اسلامی دانستند و تأكید كردند: ادامه مسیر پرشتاب پیشرفت كشور در ابعاد مختلف نیازمند حركت جهشی و خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی است و آموزش و پرورش در این عرصه قطعاً نقش آفرین است.


به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري:  در این دیدار كه به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله مطهری و همچنین شهدای معلم و دانش آموز، جایگاه و منزلت شغل معلمی را در جامعه اسلامی بسیار بالاتر و متفاوت تر از سایر مشاغل دانستند و افزودند: معلم در واقع شكل دهنده و پردازنده گوهرهای گرانبهایی است كه كودكان و نوجوانان كشور هستند و بر همین اساس، شغل معلمی را نمی توان در ردیف دیگر مشاغل قرار داد.
ایشان خاطر نشان كردند: رسیدن یك جامعه به سرافرازی، رفاه، غنا، پیشرفت علمی، شجاعت، خردمندی، آزادگی و عقلانیت، در گرو آموزش و تربیت صحیح كودكان و نوجوانان است و بخش عمده ای از این وظیفه بسیار مهم نیز برعهده معلمان است.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: تأكید مكرر بر لزوم تحول بنیادین در آموزش و پرورش به این علت است كه ایجاد هرگونه تحول در جامعه، مبتنی بر وجود زیر ساخت اصلی یا همان آموزش و پرورشِ برخوردار از جهت گیری اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تصویب و ابلاغ سند تحول آموزش و پرورش، اجرایی شدن آن را مورد تأكید قرار دادند و افزودند: البته در اجرای سند تحول آموزش و پرورش باید از هرگونه شتابزدگی پرهیز كرد و با در نظر گفتن همه جوانب و با تدبر و تأمل پیش رفت.
ایشان تحول در آموزش و پرورش را كاری عمیق خواندند و خاطرنشان كردند: كارهای عمیق، كوتاه مدت و زود بازده نیستند و بر همین اساس اجرای سند تحول آموزش و پرورش نیازمند كارهای تحقیقاتی متعدد در بخشهای مختلف آن است تا ریل گذاری صحیحی انجام گیرد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر لزوم پشتیبانی مالی دولت و مجلس از آموزش و پرورش، به موضوع دانشگاه فرهنگیان نیز اشاره كردند و افزودند: این دانشگاه با دانشگاههای دیگر متفاوت است زیرا در آن، شخصیت معلمان ساخته می شود ، بنابراین آموزش عالی باید پشتیبانی های لازم را از دانشگاه فرهنگیان انجام دهد.
حضرت آیت الله خامنه ای كتابهای درسی را نیز یكی از موارد بسیار مهم در آموزش و پرورش برشمردند و تأكید كردند: همواره باید با چشمی بینا، بر محتوای كتابهای درسی نظارت كرد تا به تناسب نیازها و پیشرفتها و جنسیت دانش آموزان، معارف الهی و اسلامی و مدنی و تمدن ساز و انسان ساز گنجانده و برخی موارد غیر مناسب اصلاح شوند.
ایشان با قدردانی از معلمان و زحماتی كه برای تعلیم و تربیت دانش آموزان متحمل می شوند، به ایستادگی معلمان در پای منافع انقلاب اسلامی و هوشیاری آنان، در طول 34 سال گذشته، اشاره كردند و افزودند: امسال كه سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری شده است، قطعاً آموزش و پرورش می تواند در تحقق این حماسه نقش آفرین باشد.
رهبر انقلاب اسلامی، تحقق حماسه را نیازمند شور و نشاط و نقش آفرینی همه آحاد مردم از جمله معلمان و دانش آموزان دانستند و خاطرنشان كردند: دانش آموزان اگرچه به لحاظ قانونی دارای شرایط رأی دادن نیستند اما می توانند بر خانواده های خود تأثیرگذار باشند و معلمان نیز می توانند هم در مسئله انتخابات به عنوان نقطه برجسته حماسه سیاسی و هم در حماسه اقتصادی كه بلندمدت است، نقش آفرینی كنند.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: كشور و ملت بزرگ ایران، با توجه به اهداف و آرمانهایی كه دارد، نیازمند حماسه سازی و حركت جهشی در بخشهای مختلف است.
ایشان با اشاره به پیشرفتهای شگرف ملت ایران در سه دهه گذشته بویژه پیشرفتهای علمی، تأكید كردند: سرعت پیشرفتهای علمی ایران بگونه ای بوده است كه مجامع جهانی چاره ای جز اعتراف به آن نداشته اند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان كردند: سرعت پیشرفت ملت ایران در زمینه های سیاسی، اجتماعی، سازندگی، آگاهی، بصیرت عمومی، اقتدار ملی و آبروی بین المللی نیز بالا بوده است اما بدخواهان ملت در تبلیغات خود به این مسائل اشاره ای نمی كنند.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: با وجود همه این پیشرفتها، ملت ایران برای رسیدن به اهداف و آرمانها، و جایگاه شایسته خود نیازمند پیشرفتهای بیشتر و شگرف تر است، و لازمه چنین پیشرفتها و جهش هایی خلق حماسه است.
ایشان با اشاره به تجربه موفق خلق حماسه در دوران دفاع مقدس، تأكید كردند: به لطف خداوند، ملت ایران در خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نیز موفق خواهد شد و آن را به چشم خود خواهد دید.
در ابتدای این دیدار آقای حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تصویب سند تحول بنیادین گفت: برای اجرای این سند مهم، تدوین و آماده سازی 6 سند پایین دستی و نقشه راه تحول بنیادین در دستور كار قرار گرفت كه تاكنون سند برنامه درسی ملی رونمایی شده است.
وزیر آموزش و پرورش، اجرای نظام جدید آموزشی، هدایت دانش آموزان به سوی رشته های فنی و حرفه ای، توجه ویژه به دانش آموزان نخبه و ارتقای كمی و كیفی المپیادها، استفاده از فناوریهای جدید در مدارس و تأسیس دانشگاه فرهنگیان را از جمله زیرساختهای ضروری برای تحول بنیادین در آموزش و پرورش برشمرد.

 

قیچی‌کردن روبان پروژه‌ها؛ اولویت اصلی روزهای آخر سه دولت‌!

 
 
از نقاط مشترک روزهای پایانی سه رئیس‌جمهور تلاش برای به بهره‌برداری رساندن پروژه‌های است.
 

به گزارش حدیدنیوز، آخرین روزهای دولت دهم در حال سپری شدن است و دولت دوم احمدی‌نژاد آرام آرام به نقطه پایانی خویش نزدیک می‌شود. رفتارهای چند ماهه اخیر احمدی نژاد و مجموعه‌اش حاکی از آن است که دولت امروز در شرایط خاصی قرار گرفته و رفتارهای ویژه‌ی خودش را که چندان در شأن یک دولت نظام اسلامی نیست، بروز می‌دهد؛ که بعضاً با تذکر و عتاب سایر مسئولان و کارشناسان کشور نیز روبه‌رو شده است. اقتصاد رها شده در ماه‌های پایانی، سیاسی‌بازی‌ها و رفتارهای بودار تبلیغاتی و پرخاش‌گری‌های عمومی رئیس‌جمهور دهم نشان‌گر این رفتارهاست. رفتارهایی که هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم گسترده‌تر و بی‌محاباتر صورت می‌گیرد. اما به نظر می‌رسد رفتارهای خاص، در پایان دولت‌های پیش نیز جسته و گریخته وجود داشته است.

در دهه‌های اخیر، روزها و ماه‌های پایانی هر دولتی بنا بر ویژگی‌ها و شرایط درونی و بیرونی آن جهت‌گیری و فضای خاصی داشته است. دولت آقایان هاشمی، خاتمی و احمدی‌نژاد هر یکی دولت خود را با شرایطی خاص به پایان بردند. ابتدا شاید بهتر باشد آخرین پیام نوروزی آنان را با هم قیاس کنیم.

در آخرین نوروز دولت سازندگی، اصلاحات و مهرورزی، هریک از این سه نفر، ضمن تبریک نوروز اقدامات و دستاوردهای مثبت دولت خود را برشمردند. اما در نهایت خاتمی و احمدی‌نژاد بودند که به چالش ‌های پیش روی دولت اشاره کردند. خاتمی با اشاره تورم دو رقمی، بیکاری و مسائلی نظیر چالش‌های هدفمندی یارانه‌ها مشکلات پیش روی کشور را تشریح کرد و هشت سال بعد احمدی نژاد در آخرین پیام نوروزی خویش، همین مشکلات اقتصادی را برشمرده و بار ایجاد آن را به دوش تحریم‌ها و فشارهای دشمنان گذاشت.

از سوی دیگر در این سه پیام، مفهوم مشابه دیگری هم نهفته است و آن تاکید بر شکل‌گیری انتخاباتی پرشور و سالم است؛ البته در میان این سه نفر، احمدی‌نژاد تأکید ویژه‌تری بر سلامت انتخابات و بدون تخلف برگزار شدن آن دارد. تاکیدی که شاید نگاه‌ها و افکار را به سمت خود بگرداند. پایان پیام خاتمی و احمدی‌نژاد نیز مشابهت خاصی دارد و آن سلام دوباره هردو به ملت است. خاتمی در پیام خویش می‌گوید: «این هشتمین و آخرین نوروزی است که به عنوان رییس‌جمهور با شما سخن می‌گویم، گرچه وداعی در بین نیست، بلکه آغاز سلام است» و احمدی نژاد نیز پس از شعرخوانی‌های مفصل عنوان می‌کند «می آید بهار که؛ زنده است یار، که؛ زنده باد بهار».

اما وجه اشتراک دیگری که سه رئیس جمهور با هم داشته‌اند، تلاش فراوان برای به بهره‌برداری رساندن پروژه‌های نیمه تمام دولت یا افتتاح مجموعه‌های مختلف بود.

هاشمی در آخرین سال‌های مسئولیت خوش در جایگاه ریاست قوه مجریه، انرژی فراوانی در جهت به بهره‌برداری رساندن پروژه‌ها و به عبارت دیگر قیچی زدن روبان‌ها انجام داد تا جایی که زمانی رئیس سازمان مدیریت دولت بعدی از پروژه های افتتاح شده ماه‌های پایانی دولت هاشمی سخن می‌گفت. اما این روند به دولت بعدی هم کشانده شد و خاتمی نیز با شدت خاص خودش، بر بهره‌برداری ماقبل آخر دولت‌اش تاکید می‌ورزید. پروژه‌هایی که شاید حتی از یادگارهای دوره سازندگی بود که برای اصلاحات به ارمغان آورده بودند.

خاتمی نیز با وجود رویکرد سیاسی دولت خویش این پروژه‌ها را دوست‌داشتنی می‌دانست. اما احمدی‌نژاد علاوه بر اینکه همین خصلت را دارد و هر روز و هر شب در قالب سفرهای استانی خود ـ که بعد از تعطیلی نزدیک به یک ساله‌اش ـ ناگهان شکوفا شد، به همین رویه می‌پردازد. محمود احمدی‌نژاد با تلاش فراوان خود را به استان‌های مختلف کشور می‌رساند و روبان طرح‌های روی زمین‌مانده را قیچی می‌زند و صد البته از نامزد محبوب اش رونمایی می‌کند!

اما کاری که احمدی‌نژاد کرد و بقیه نکردند، متلک‌گویی و حاشیه‌پراکنی علیه افراد و مسئولان مختلف نظام در ماه‌های آخر دولت است. شاید رؤسای جمهور قبلی کمتر در برابر نظام قد علم کردند و با وجود تمام اختلاف‌ها و حاشیه‌ها این‌قدر آشکارا در برابر قوای مختلف جمهوری اسلامی حواشی ایجاد نکردند که امروز شاهد آن هستیم. هاشمی از ناطق نوری و خاتمی از معین حمایت کردند و البته حواشی حمایت‌ها عادی می‌نمود، اما حمایت آشکار احمدی نژاد از جریان انحرافی نشان‌گر رفتار انتحاری اوست که می‌خواهد استمرار قدرت را با هر روش ممکن رقم بزند.


منتسبان فتنه‌ و انحراف را رد صلاحیت کنید

 

هزار تن از اساتید و دانشجویان در نامه‌ای خطاب به شورای نگهبان خواستار پرهیز از هرگونه اغماض و ملاحظه در خصوص منتسبان «فتنه‌ و انحراف» ...

به گزارش گروه سیاسی « خبرگزاری دانشجو»، هزار تن از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های تهران در نامه‌ای با تأکید بر رد صلاحیت فتنه‌گران و وابستگان جریان انحراف، خواستار اطلاع‌رسانی منظم و شفاف شورای نگهبان از کلیه مراحل فرایند انتخابات به‌منظور جلوگیری از بروز هرگونه شبهه‌‌ در این زمینه شدند.


متن کامل نامه بدین شرح است:

دبیر محترم و فقها و حقوقدانان گرانقدر شورای نگهبان

سلام علیکم؛

با احترام و آرزوی سربلندی و توفیق مستمر الهی برای شما عزیزان در سنگر حراست از آموزه‌های اسلام ناب و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ثمره گرانسگ مجاهدت‌های خالصانه اولیاء دین، فداکاری ملت رشید ایران و خون‌بهای شهیدان به حق پیوسته  از آنجا که انقلاب شکوهمند اسلامی در مسیر حرکت الهی خویش در آستانه آزمون بزرگ یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قرار دارد، یقیناً دشمنان کینه‌توز درصدد اند از این فرصت برای رخنه در نظام اسلامی و وارد ساختن ضربات شیطانی استفاده کنند.

امضاء‌کنندگان این نامه بر اساس وظیفه شرعی و انقلابی خویش نکاتی را حضور اعضای محترم آن شورا یادآوری می‌‌کنیم؛ باشد که با الطاف خداوند متعال، بصیرت امت بزرگ و وظیفه‌شناس و تلاش مسئولان، نظام اسلامی این آزمون بزرگ را همچون گذشته با سربلندی و پیروزی پشت‌سر گذاشته و حماسه دیگری را در تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی رقم بزند. ان‌شاءالله.

1- شورای محترم نگهبان در ساختار سیاسی نظام جمهوری اسلامی از جایگاه والا و منحصر به فردی برخوردار می‌باشد؛ رسالت حفاظت از قانون اساسی و احراز مطابقت کلیه قوانین نظام با اسلام ناب، در حقیقت همان رسالت نگهبانی از ثمره خون پاک هزاران شهید به حق پیوسته و حراست از شجره طیبه انقلاب اسلامی است که امت شریف ما برای غرس، رشد و به بار نشستن آن از تحمل هر نوع سختی و مرارتی دریغ نورزیده و از آغاز دهه 40 تا امروز همواره خود و دارایی‌های مادی و معنوی‌اش را نثار آن کرده است.

فلسفه اصلی حمایت‌های بی‌دریغ معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(قدس‌ سره) از شورای نگهبان به همین جایگاه والا و منحصر به فرد آن باز می‌گردد.

این رسالت بزرگ و جایگاه منحصر به فرد اقتضاء دارد که شورای محترم نگهبان در مرحله بررسی، احراز و اعلام صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری همه حساسیت‌های لازم و دقت‌های قانونی را اعمال و به مقتضای این امر خطیر که مقدمه انتخاب بالاترین مقام اجرایی کشور پس از مقام معظم رهبری است، از هر گونه مسامحه، ملاحظه،‌ حمل بر صحت نمودن و گذشتی که احتمال خطا را افزایش می‌دهد، پرهیز کند.

2- اعضای محترم شورای نگهبان و آحاد فرهیختگان و امت بزرگ اسلامی به روشنی واقفند که در همه نظام‌های سیاسی دنیا و از جمله نظام‌های دموکراتیک افرادی مجاز به کاندیداتوری برای ریاست جمهوری و یا سایر مناصب مهم حکومتی هستند که نسبت به اصل نظام سیاسی و قانون اساسی آن معتقد و متعهد باشند؛ بی‌گمان این اصل عقلایی در نظام اسلامی نیز امری پذیرفته است.

بر اساس همین اصل دو دسته مشخص از گروه‌های موجود در کشور فاقد صلاحیت‌های لازم برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری می‌باشند؛ نخست افراد منتسب به جریان فتنه که در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری آگاهانه یا ناآگاهانه خود را مقابل نظام قرار داده، ‌از قانون اساسی عدول کرده و با وقاحت آشکار چنگال بر چهره نظام اسلامی انداختند و دوم، افراد منتسب به جریان انحراف که آگاهانه یا ناآگاهانه در مواضع متعدد و مخدوش خود در چند سال گذشته مبانی نظام اسلامی را نادیده و با سوءاستفاده از باورهای متقن و مقدس و از جمله موضوع مهدویت و موعود جهانی اسلام در موضع نفی نظام اسلامی قرار گرفته‌اند.

انتظار عموم فرهیختگان و امت بزرگ اسلامی این است که شورای محترم نگهبان با تکیه بر جایگاه بی‌بدیل قانونی خود و حمایت‌های بی‌دریغ امام راحل، مقام معظم رهبری و ملت بزرگ ایران اسلامی از هرگونه اغماض و ملاحظه در خصوص این جریانات پرهیز و مُرِّ قانون را بدون هرگونه کاستی و فزونی در این امر خطیر اعمال نماید.

3- اعضای محترم شورای نگهبان مسلماً بر حسب وظیفه و تکلیف شرعی، همچون سایر شهروندان در قلمرو شخصی خود به جریان فکری و کاندیدای مشخصی تمایل داشته و به انتخاب خود رای خواهند داد.

با عنایت به سوءاستفاده و بهره‌گیری دسیسه‌بازان و شبهه‌سازان از هر فرصتی برای مخدوش نشان دادن روند انتخابات، زیبنده نیست که اعضای محترم شورا، به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم تمایل شخصی خویش را در تریبون‌های عمومی اظهار و ابراز نمایند.

بی‌گمان جایگاه رفیع فقاهت، تقوا و عدالت که اعضای محترم شورای نگهبان همواره متصف به آن بوده و هستند، هرگز اجازه نمی‌دهد که دیدگاه‌های شخصی در قلمرو انجام وظیفه قانونی ایشان راه یابد لکن پرهیز از قرار گرفتن در موضع اتهام و بهانه‌سازی برای سیاست‌بازان و فرصت‌طلبان یکی از ضرورت‌های امر خطیر انتخابات است.

4- مراحل مختلف انتخابات از آغاز تا انجام محتاج اطلاع‌رسانی شفاف و تبیین نقاط مبهمی است که می‌تواند زمینه‌ساز تردید دوستان یا دستمایه تخریب دشمنان باشد؛ این حقیقت اقتضاء دارد که شورای محترم نگهبان از هم‌اکنون تدبیری بیاندیشد تا به‌صورت منظم و با ادبیاتی قابل فهم برای عموم شهروندان، آگاهی های لازم را از همه مراحل انتخابات از جمله تائید صلاحیت‌ها، به اطلاع عموم برساند.

تردیدی نیست که بی توجهی به این امر مهم بستر لازم را برای تردید افکنی، تشکیک در روند انتخابات و یا مظلوم‌نمایی برخی افراد یا جریانات فراهم کرده و عملاً انتخابات که نماد مردم‌سالاری اسلامی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است و همواره در بالاترین تراز سلامت برگزار شده، در اذهان عده‌ای با علائم سوال مواجه خواهد کرد.

امضاءکنندگان این نامه ضمن تأکید بر مطالبات مذکور، خود را موظف به حمایت همه جانبه از شورای محترم نگهبان دانسته و در این خصوص از هیچ‌گونه کوششی دریغ نخواهیم کرد.


عفت مرعشی: حاج آقا وارد عرصه انتخابات نمی شود!

 
 

عفت مرعشی همسر آيت‌ الله اکبر هاشمي رفسنجانی تاکید کرد : " حاج آقا مطمئنا وارد عرصه انتخابات نمي ‌شود."

وی در گفت و گو با خبرنگاران هنگام حضور در اولین جلسه دادگاه مهدی هاشمی پسر خود به اتهام های وارده مدعی شد که " انتخاباتي وجود ندارد، مگر براي اينها کاري دارد که راي‌ها را عوض کنند!"
عفت مرعشي که هاشمي بارها در جریان انتشار خاطرات سیاسی خود از وی نام برده بود ، همچنین خاطر نشان کرد : اتهامات وارده به خانواده هاشمي و مرعشي وارد نيست.
پرونده اتهامی مهدی هاشمی فرزند هاشمی که پیشتر در خارج از کشور بود در دادگاه انقلاب در حال رسیدگی است و اولین جلسه دادگاه وی نیز روز دوشنبه گذشته آغاز ولی در دقایق اولیه به علت درخواست استمهال از سوی وی به بعد موکول شد.
در روزهای اخیر برخی اظهارات غیر مستقیم از سوی افراد و شخصیت های مرتبط با هاشمی رفسنجانی در خصوص احتمال حضور وی در انتخابات مطرح شده بود.
این اظهارات در روزهای اخیر با موضع گیری های حجت الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات در خصوص عاملیت هاشمی در فتنه 88 وارد فاز جدید شد و اکنون از حضور نیافتن هاشمی در انتخابات سخن به میان می آید.
وزیر اطلاعات گفت : کسی که خودش را پیشگوی فتنه 88 بیان می‌ کند ما اطلاع دقیق داریم که خودش ایجاد فتنه کرده است، مگر ما فراموش کردیم که وقتی مقام معظم رهبری در نماز جمعه آن مسائل را مطرح کردند، آن فرد با نامه بدون سلام به مقام معظم رهبری، آن جملات را بیان کرد.


چگونه آل‌سعود با وهابیت پیوند خورد

 

یکی از خطرات ناشی از تفکر وهابیت، جلوگیری از پیشرفت مسلمین در عرصه‌های مختلف زندگی است.
 

به گزارش حدیدنیوز، در دهه اخیر فعالیت‌ تکفیری‌های وهابی در کشورهای مختلف به خصوص در سوریه و اردن در هتک حرمت به مزار صحابه پیامبر(ص) موجی از خشم و نفرت را در میان مسلمانان جهان اسلام در پی داشته است. تحلیل این موضوع که چرا سلفی‌ها دست به این اقدام هتاکانه و ددمنشانه می‌زنند، پرده از چهره خبیث آن‌ها بر خواهد داشت، به همین منظور مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده که به تحلیل و تببین اندیشه‌های افراطی وهابیت پرداخته است که در ادامه می‌آید:

*چگونه پیوند آل‌سعود با وهابیت رقم خورد

محمد بن عبد الوهاب موسس گروه وهابیت در سال ۱۱۱۱ هجری متولد شد و در سال ۱۲۰۶ هـجری از دنیا رفت، دوران کودکی خود را در شهر خود (عینیه) در حجاز و به ویژه نجد سپری کرد، بعد از مدتی وارد حوزه علمیه حنبلی شد و نزد علمای (عینیه) به فراگیری علوم پرداخت، برای تکمیل دروس خود وارد مدینه منوره شد، بعد از آن شروع به مسافرت به کشورهای اسلامی کرد.

چهار سال در بصره و پنج سال در بغداد اقامت کرد، به ایران نیز مسافرت کرد، در کردستان یک سال و در همدان دو سال ماند، آن گاه سفری به اصفهان و قم داشت، و بعد از فراگیری فلسفه و تصوف به کشور خود، حجاز بازگشت و با پدرش به شهر (حریمله) هجرت کرد و تا وفات پدرش در آن جا ماند، در حالی که پدرش از او راضی نبود.

از آنجا که محمد بن عبدالوهاب عقاید خرافی خود را که بر خلاف عامه مسلمانان و در حقیقت همان عقاید ابن تیمیه بود منتشر می‌ساخت، بعد از فوت پدرش خواستند او را بکشند که به شهر خود (عینیه) فرار کرد و از آن جا به (درعیه) شهر مسیلمه کذاب گریخت و در درعیه با محمد بن سعود ـ جد آل مسعود که امیر آن شهر بود ملاقات کرد، قرار شد محمد بن سعود او را یاری کند و در عوض او نیز حکومتش را تأیید کند، اولین کار او این بود که حکم به کفر و شرک و ترور امیر (عینیه) داد و سپس آل سعود را برای حمله به عینیه تشویق کرد، در اثر آن حمله تعداد زیادی کشته، خانه‌هایشان غارت و ویران شد و به نوامیس‌شان هم تجاوز کردند، وهابیون به این ترتیب حرکت خود را به اسم نصرت و یاری توحید و محاربه با بدعت و شرک و مظاهر آن شروع کردند.

*نمونه‌ای از عقاید تکفیری مؤسس وهابیت

محمد بن عبدالوهاب بر اساس برداشت نادرستی که از (توحید) و (شرک) دارد، بسیاری از اعمال مسلمین از قبیل شفاعت خواستن از اولیای الهی، توسط به انبیا و اولیا، برپایی عزا در سوگ اولیا، تبرک به آثار انبیا و اولیا، دعا خواندن در کنار قبور اولیا، زیارت قبور اولیای خدا، ساختن بنا بر قبور انبیا و اولیا، کمک خواستن از اولیای الهی، نذر برای پیامبر یا ولی، اقامه عزا و مجلس فاتحه و ... را شرک و عاملان به آن‌ها را مشرک می‌خواند و جان و مال و ناموس آن‌ها را حلال می‌شمرد.

وی با صراحت می‌گوید: مشرکین زمان ما از مشرکین عصر پیامبر(ص) که آن حضرت با آن‌ها جنگید بدترند، به ۲ دلیل، اولاً: مشرکین زمان پیامبر تنها در حال آرامش به غیر خدا متوسل می‌شدند، ولی مشرکان زمان ما در آرامش و گرفتاری هر دو به غیر خدا متوسل می‌شوند، ثانیاً: مشرکان جاهلیت سنگ و چوب را می‌پرستیدند که مخلوق و مطیع خدا بودند، ولی مشرکان عصر ما، افراد فاسق را می‌پرستند، به این ترتیب خون و مال و ناموس آن‌ها مباح‌تر است.

*نمونه‌ای از خطرات وهابیت برای جامعه مسلمانان

بعد از آشنایی اجمالی با مؤسس و تفکر و عقیده و دیدگاه گروه وهابیت، به جا خواهد بود که به برخی از خطرات ناشی از این تفکر برای اسلام و مسلمین نیز اشاره شود:

ایجاد شبهه و ترویج شبهات

یکی از خطرات ناشی از تفکر وهابیت، ایجاد شبهه و ترویج شبهات است، زیرا این گروه، مسائلی را که همه مسلمان‌ها به عنوان مسائل اسلامی یا مسائل عرفی که هیچ گونه مخالفتی با توحید ندارند، بر صحت آن‌ها اتفاق نظر دارند، مانند مسائلی که قبلاً به آن‌ها اشاره شد، از قبیل شفاعت و توسل و ساختن مسجد بر قبور اولیا و ... را مظاهر شرک و عاملین به آن‌ها را، به عنوان مشرک تبلیغ و ترویج می‌کنند، این تبلیغات را در راستای تفکر توحیدی وهابیت و جذب مسلمین به این تفکر و تخطئه و شرک آلود بودن تفکر سایر مسلمین، انجام می‌دهند، بنابراین ترویج شبهات ناشی از تفکر وهابیت خطری است جدی که لازم است مسلمان‌ها متوجه آن بوده و برای آن چاره اندیشی کنند.

کشتن مسلمانان

یکی دیگر از خطرات ناشی از تفکر وهابیت، کشتن و قتل عام مسلمانان است، شاهد زنده و گویای این مدعا، قتل عام مردم طائف و حجاج ایرانی در حرم امن خدا، و از آن‌ها وحشتناک‌تر قتل عام مردم (عراق و کربلا) در سال ۱۲۱۶ هجری بود که یک ۱۵۰ هزار تن را به خاک و خون کشیدند و در کوچه‌های کربلا جوی خون راه انداختند.

جرم آن‌ها این بود که عقیده باطل و خرافی وهابیت را نپذیرفتند، این گروه گمراه نام این جنایت هولناک را، جهاد فی سبیل الله و مبارزه برای نشر توحید گذاشتند، وهابیون که مسلمانان عصر ما را به ۲ دلیل از مشرکان عصر جاهلیت بدتر می‌شمرند و با چنین قضاوت معلوم است که چه بر سر مسلمانان خواهند آورد.

نابود کردن گرانبهاترین آثار تاریخی اسلام

یکی دیگر از خطرات ناشی از تفکر و عقیده وهابیت نابود کردن گرانبهاترین آثار تاریخی اسلام است، زیرا بر اساس تفکر این گروه منحرف، ساختن بنا و گنبد و بارگاه بر قبور ائمه(ع) و پاکان و صالحان، از آثار شرک و بدعت است، منفجر و تخریب کردن گنبد و بارگاه حرم مطهر عسکریین در ۲۳ محرم ۱۴۲۷ در سامرا و تخریب و انهدام قبرستان بقیع در سال ۱۳۴۴ که مهم‌ترین قبرستان در اسلام است و بخش مهمی از تاریخ اسلام را در خود جای داده و کتاب بزرگ و گویایی از تاریخ مسلمین است، به دست گروه گمراه وهابیت بر اساس تفکر غلط و عقیده باطل آنان، برای ترویج توحید و مبارزه با آثار شرک، صورت گرفته است.

ایجاد اختلاف و ناامنی

یکی از خطرات ناشی از تفکر وهابیت، ایجاد اختلاف و ناامنی در میان مسلمانان است، که امروزه نغمه گسترش تشیع و قدرت یافتن آن‌ها در جهان و کشتار شیعیان در عراق و پاکستان در مسجد و در حال نماز و در مراسم عزاداری امام حسین(ع) با استفاده از ترورهای بیرحمانه و ریختن خون این طایفه از مسلمین اعم از زن و مرد و کودک و بزرگ، در راستای این هدف پلید صورت می‌گیرد، زیرا چنین اعمال وحشیانه و ضد اسلامی و انسانی، جز ملتهب ساختن جو اجتماعی و ایجاد ناامنی و شعله و ساختن آتش اختلاف و بدبینی و به جان هم انداختن مسلمانان و در نتیجه تضعیف و ناتوان ساختن آنان، و از این طریق آب به آسیاب دشمن ریختن، ثمره و نتیجه دیگری نمی‌تواند داشته باشد و این همان چیزی است که استکبار جهانی با تمام توان و قدرت برای رسیدن به این هدف شوم تلاش می‌کند.

جلوگیری از پیشرفت

یکی از خطرات ناشی از تفکر خشک و منجمد وهابیت، جلوگیری از پیشرفت مسلمین در عرصه‌های مختلف زندگی است، زیرا این گروه متحجر هرگونه مظاهر زندگی جدید و مشارکت زنان در عرصه اجتماعی و لو برای تحصیل دانش، و خدمت به نیازمندان را، بدعت و خلاف شرع می‌دانند، دلیل زنده و گویایی این خطر عمل طالبان است که وقتی در افغانستان به قدرت رسیدند، مدارس دخترانه را تعطیل و کار کردن زنان در خارج از خانه را ممنوع، و تلویزیون‌ها را شکستند و دوربین های عکاسی را که چشم شیطان می‌دانند، به زمین کوبیده و زیر پا خرد کردند.

به این جهت بود که وقتی آمریکایی‌ها بر آن‌ها حمله کردند، نه تنها کسی از آن‌ها دفاع نکرد بلکه به سقوط آن‌ها کمک کردند و آمریکایی‌ها را بر آن‌ها ترجیح دادند، چون فکر می‌کردند که با سلطه آنان از علم و دانش و آزادی و پیشرفت و هرگونه مظاهر زندگی جدید، هر چند مثبت و مفید محروم خواهند شد، متأسفانه تفکر و اعمال این گروه متحجر و متعصب و خشن، دوست و دشمن را از اسلام بیزار و ضربه دردناکی به اسلام و مسلمین، وارد آورده و سد راه گسترش آن شدند.




تاریخ: پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392برچسب:,
ارسال توسط arman

دم خروس ائتلاف فتنه و انحراف بیرون زد!

 
 
همسویی حلقه انحرافی و جریان اصلاحات با انتشار سرمقاله عباس عبدی در روزنامه دولتی نمایان شد.
 

به گزارش خبرنگار سیاسی "ندای انقلاب"‌، روزنامه شهروند که روزنامه اي تازه تأسيس با صاحب امتیازی جمعيت هلال احمرو ‏مدیر مسئولی عبدالرضا داوری است به اعتقاد برخی از کارشناسان براي مصارف انتخاباتي راه اندازي شده و اخیرا مصاحبه ها و ‏یادداشت های زنجیره ای از چهره های جبهه اصلاحات با مضمون حمایت از مشایی و تخریب اصولگرایان منتشر می کند.‏ 

در همین راستا این روزنامه وابسته به حلقه انحرافی چندی پیش با انتشار مقاله ای از صادق زیباکلام از لیدر حلقه انحرافی حمايت ‏كرد و نوشت: "شايد اگر اصولگرایان نسبت به پيروزي قطعي مشایی يقين نداشتند، اينقدر مصمم نمي شدند تا جلوي ورود او را ‏به انتخابات پيش روي بگيرند! يقيناً اگر مطمئن بودند كه او رأي نخواهد آورد و پيروزي اش نامحتمل است، اصرار بر ممانعت ‏از شركت وي در انتخابات نمي كردند"‏‎.

زيباكلام افزود: "اما پرسش دشوار براي شوراي نگهبان آن است كه رحيم مشايي را به كدام دليل يا دلايل مي توانند رد صلاحيت ‏كنند؟ مي دانيم كه اطلاق لفظ «انحراف» و «جريان انحرافي» همچون اطلاق لفظ «فتنه» چماقي براي ساكت كردن مخالفين و ‏منتقدين بيشتر نيست".‏ 

روزنامه جمعیت هلال احمر این بار با انتشار یادداشتی از عباس عبدی سردبیر روزنامه توقیف شده سلام با تیتر "چرا تعدد ‏نامزدهای اصولگرا کم است؟" به سمت تخریب جبهه اصولگرایان رفته که این نشان دهنده همسویی جریان اصلاح طلب با حلقه ‏انحرافی است همان همسویی که در ابتدا هر دو طرف تکذیب می کرند که دم خروس این ماجرا (همسویی جریان فتنه و حلقه ‏انحرافی) با انتشار این یادداشت‌ها بیرون زده است.‏ 

با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد ماه و داغ شدن بحث احتمال رد صلاحیت کاندیداهای احتمالی حلقه ‏انحرافی و جریان فتنه این دو طیف در موضوع رد صلاحیت کاندیداهای خود به نقطه اشتراک رسیده و از همین رو با فرافکنی ‏به دنبال فشار به شورای نگهبان هستند.‏ 

اما نکته جالب توجه هشدار برخی از بزرگان و سیاسیون از مدت‌ها پیش نسبت به همسویی جریان فتنه و حلقه انحراف بود.‏


سفر به اسرائیل پاداش خوش‌خدمتی به ربع‌پهلوی

 
 

پس از انشعاب صورت‌گرفته در بین سلطنت‌طلبان مقیم استکهلم طیفی که به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی اخراج شده بودند اقدام به راه‌اندازی باند دیگری با عنوان میهن‌سالاری کرده‌اند. پشتیبانی مالی این طیف را فردی با عنوان امید عطایی‌فر انجام می‌دهد.

 

به گزارش موسسه راهبردی دیده‌بان، پس از بروز اختلاف‌های شدید و اتهام‌زنی اعضای باند رستاخیز نوین به یکدیگر که از ویژگی‌های باندهای طرفدار پادشاهی‌ست، برخی از اعضای این گروهک که اخیراً به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی از این به اصطلاح حزب اخراج شده‌اند با دستپاچگی مثال‌زدنی درصدد برآمدند تا با سرپوش گذاشتن بر افتضاح بوجود آمده باند جدیدی را معرفی نمایند تا بدین وسیله همه چیز را طبیعی جلوه دهند و از آبروریزی بیشتر جلوگیری نمایند.

در همین راستا جدا‌شده‌ها که افسار خود را به یک بیمار روانی که در تیمارستان بستری است سپرده‌اند اقدام به راه‌اندازی باند جدیدی با عنوان "میهن‌سالاری" کرده‌‌اند. از آنجا که پادوهای ربع‌پهلوی در اروپای گرفتار در بحران اقتصادی آهی در بساط ندارند به فکر اسپانسر مالی افتاده‌اند، لذا دست به دامن فردی با عنوان "امید عطایی‌فر" شده‌اند تا مزد مزدوری‌های آنان را بپردازد. حمید وحدتی نیز که بین این دو باند، دو دل گشته که به کدام سمت گرایش پیدا کند در انتها حمایت مالی خود را به سمت میهن‌سالاری برده است.


جالب این‌که باند رستاخیز نوین پیش از انشعاب در تجمعاتی که پیش از این علیه نظام اسلامی تدارک دیده بود علی‌رغم تبلیغات شبانه‌روزی و صرف هزینه‌های هنگفت نتوانسته بود به جز تعدادی پادوی تکراری کسی را در حمایت از ربع‌پهلوی گرد هم جمع کند. این همه در حالی بود که استکهلم از نگاه سلطنت‌طلبان ورشکسته قلب تپنده! جریان‌های پادشاهی‌ست.

بر پایه این خبر عطایی‌فر نیز برای تحریک باند میهن‌سالاری با توجه به توانایی مالی‌یی که دارد و همچنین ارتباطاتی که با دوستان خود در اسرائیل دارد وعده داده که در صورت برگزاری چند تجمع پر تعداد علیه جمهوری اسلامی به عنوان خسته نباشید پاداش مالی و یک سفر به اسرائیل ترتیب دهد.

خاطر نشان می‌شود که «فرشاد ورهرام» با نام مستعار "یواکیم" چندی پیش طی سفری به استکهلم از نفوذ عوامل جمهوری اسلامی در بین سلطنت‌طلبان مقیم سوئد گلایه کرده بود که این اقدام وی باعث انشعاب در بین پادوهای ربع‌پهلوی شد به طرزی که هر کدام دیگری را به نفوذی بودن متهم می‌کردند و جالب آن‌جا بود که انگشت اتهام از همه بیشتر به سمت «ا.د» نشانه می‌رفت.


دستورالعمل گسترش فعالیت‌ کلیساهای خانگی؛ خادم جدید تربیت کنید!

 
 

از جمله روش‌های گروه‌های تبشیری فرق کاریزماتیک، ایجاد کلیساهای خانگی(خلاف قانون) است. مراسم آنها شامل خواندن سرودهای دست جمعی با موسیقی های تند به همراه رقص مختلط گروهی،  شراب خواری و بوسیدن یکدیگر می‌باشد که زمینه‌هایی را برای فریب برخی جوانان، آنهم با توجه با بالا بودن سن ازدواج در کشور فراهم می‌کند.

 

نکته قابل توجه آن است که در نتیجه چنین فعالیت‌هایی، یک مسیحی معتقد به وجود نمی‌آید، بلکه به لا‌ابالیگری می‌انجامد. اما قسمت خطرناک‌تر این داستان فرق شبه عرفانی مسیحی‌ هستند.

به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، سازمان‌های تبشیری سعی دارند تا مسیحیان داخل کشور را به گذر از کلیساهای قومیتی رسمی و ساختمانی تشویق کرده و آنها را تحریک به ورود به عرصه کلیساهای خانگی کنند. بستری که غالباً تحت هدایت تعالیم کاریزماتیک و صهیونیستی قرار دارد. دستور العمل دقیق و سازماندهی شده تشکیل و شاگرد سازی برای این کلیساهای خانگی از طریق وب سایت ها ماهواره و رادیوهای تبشیری به مخاطبان داده و سپس برای مهارت های بیشتر و حمایت‌های مختلف تورهای خارج از کشور برگزار می‌نمایند.
پرده برداری از چگونگی فعالیت مسحیت تندرو در ایران توسط «هرمز شریعت» از مدیران شبکه‌های ماهواره‌ای تبشیری با اشاره به لزوم تشکیل کلیسای خانگی می‌گوید: «باید خادم جدید (نیروهای بی جیره مواجب جنبش مسیحی صهیون) تربیت شود. اگر گروه شما 6 نفر است، 6 ماه دیگر باید 12 نفر بشوید و 2 گروه تشکیل دهید. مسیحیت (صهیونیستی) باید پخش و گسترش یابد، نجات و محبت خدا، باید پخش شود، باید گسترش پیدا کند. مبادا وقتی کلیسای خانگی را با 3 نفر شروع کردید، بعد از 6 ماه فعالیت، همان 3 نفر باقی بمانید، باید 6 نفر بشوید... خادم جدید تربیت کنید تا هر کدام بعد از 6 ماه، کلیسایی برای خود تشکیل داده و گسترش پیدا کنند، این دل پدر ما را خوشحال می‌کند.»



كسانی كه وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند

 
 
رهبر معظم انقلاب دارا بودن روحیه مقاوم، برخورداری از تدبیر، روزمره فكر نكردن در مسائل اقتصادی، توجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تكیه كردن بر نظرات كارشناسی، تهذیب اخلاقی و نپرداختن به حواشی را از جمله خصوصیات رئیس‌جمهور مطلوب ذكر كردند.

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني khamenei.ir حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(شنبه) در دیدار هزاران نفر از كارگران و فعالان بخش تولید و جمعی از كارگران نمونه و برتر ، با اشاره به نیاز كشور برای خلق حماسه و حركت جهشی بزرگ در عرصه های اقتصادی و سیاسی ، موضوع انتخابات را مهم  و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و با توصیه مؤكد به كاندیداهای احتمالی برای ارزیابی صحیح  از توانایی های خود و همچنین جایگاه اجرایی كشور تأكید كردند: كشور و ملت بزرگ و مقاوم ایران  به رئیس جمهوری نیاز دارد كه در عرصه بین المللی و در مقابل استكبار، نترس و شجاع، و در عرصه داخلی نیز صاحب برنامه، حكمت، تدبیر، معتقد به اقتصاد مقاومتی، دارای تهذیب اخلاقی، به دور از حاشیه سازی وتشویش آفرینی و دارای شعارهای  منطقی و منطبق با واقعیت باشد.
در این دیدار كه به مناسبت هفته كارگر برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین ویژگی طبقه كارگر را مایه گذاشتن از جسم و جان خود برای پیشرفت و آسایش كشور دانستند و افزودند: كارگران ستون فقرات یك جامعه هستند كه درصورت نبود و یا ضعف آنها، كشور فلج خواهد شد.
ایشان با تأكید بر لزوم توجه ویژه به مقوله كار و كارگر در عرصه فرهنگ سازی و همچنین در عرصه قانونگذاری و اجرایی خاطرنشان كردند: ا گر قشر كارگر از امید و رفاه و امنیت شغلی برخوردار باشد، حركت كشور در مسیر پیشرفت سریعتر و آسان تر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نقش و جایگاه ویژه كارگران در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در مراحل مختلف انقلاب از جمله دوران دفاع مقدس افزودند: در طول 34 سال گذشته تلاشهای زیادی انجام گرفت تا طبقه كارگر را در مقابل انقلاب و نظام اسلامی قرار دهند اما كارگران مؤمن و انقلابی كشور با شجاعت در مقابل این توطئه ایستادند و این موضوع مایه افتخار طبقه كارگر است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نامگذاری سال گذشته به عنوان سال حمایت از تولید ملی، ك ار و سرمایه ایرانی خاطرنشان كردند: حمایت از تولید ملی مخصوص یك سال نیست بلكه این موضوع باید بصورت جدی و محوری دنبال شود.
ایشان فرهنگ سازی در میان مردم برای استفاده از كالاهای ساخت داخل را بسیار مهم خواندند و افزودند: باید این فرهنگ در میان مردم فراگیر شود كه انتخاب یك كالا با نشان داخلی و یا با نشان خارجی می تواند یك كارگر ایرانی را برخوردار و یا محروم كند.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران گفتند: درخواست من از همه ملت این است كه به سمت مصرف تولیدات داخلی بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأكید بر اینكه دستگاههای دولتی نیز برای تأمین نیازهای خود، به هیچ وجه نباید از تولیدات خارجی استفاده كنند ، خاطرنشان كردند: البته تولیدكنندگان داخلی اعم از مدیران بنگاهها، كارگران و سرمایه گذاران نیز باید تولیدات خود را بصورت درست و كامل و با كیفیت خوب ارائه دهند.
ایشان با اشاره به دستور اسلام مبنی بر استحكام كار در كنار احترام به كارگر، و تامین امنیت شغلی او در كنار تامین امنیت سرمایه افزودند: اسلام برخلاف دیدگاههای اقتصاد لیبرال و اقتصاد سوسیالیستی، حد وسط را در پیش گرفته و نگاهی انسان مدار و عدالت مدار به كار، كارگر و سرمایه دار، دارد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر اینكه امروز در عمل، ناكارآمد ی و غلط بودن اقتصاد سرمایه داری آشكار شده است، خاطرنشان كردند: واكنش هایی كه امروز در اروپا و به نوعی دیگر در امریكا مشاهده می شود، بزرگترین دلیل عملی بر غلط بودن مسیر اقتصاد سرمایه داری است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: حوادث كنونی در اروپا و امریكا، اول كار است و شرایط به مراتب بدتر هم خواهد شد زیرا اقتصاد سرمایه داری در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.
ایشان افزودند: مشكلات اقتصادی كنونی در غرب، بخشی از انحطاط تمدن غرب است كه مشكلات اخلاقی و فرهنگی، بخش دیگری از آن را تشكیل می دهند.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال بعنوان سال حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی، تأكید كردند: حماسه به معنای حركتی جهادگونه وپرشور است و این موضوع، باید مد نظر مردم و مسئولان قرار گیرد و بر همین اساس، شناخت ضعف ها و خلاءها و برنامه ریزی صحیح برای تحقق حماسه ضروری است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در همه برنامه ریزیها باید زندگی و معیشت طبقه ضعیف مورد توجه قرار گیرد.
ایشان لازمه پیشرفت كشور را حركت جهش گونه و خلق حماسه دانستند و تأكید كردند: حماسه اقتصادی و سیاسی، توأمان با یكدیگر هستند و هركدام دیگری را حفظ و تقویت می كند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به جهت گیری تلاشها و توطئه های بدخواهان ملت ایران برای جلوگیری از تحقق حماسه اقتصادی و سیاسی افزودند: آنان تلاش دارند تا با فشارهای اقتصادی، میان مردم و نظام اسلامی فاصله ایجاد و مردم را مأیوس كنند و در عین حال  به دروغ و با وقاحت تمام هم می گویند ما با مردم ایران دشمن نیستیم!
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: اگر جهش بزرگ اقتصادی مورد توجه جدی بخش های اجرایی و قانونگذاری كشور قرار گیرد، همه فشارهای اقتصادی خنثی خواهد شد.
ایشان تأكید كردند: ملت ایران و مسئولان، با عزم راسخ خود، دشمن را در عرصه اقتصادی مأیوس خواهند كرد.
رهبر انقلاب اسلامی حماسه سیاسی را نیز حضور آگاهانه مردم در صحنه سیاست و مدیریت كشور خواندند و افزودند: نمونه بارز حماسه سیاسی، انتخابات پیش رو است كه به توفیق الهی در وقت مقرر و با حضور شوق آفرین مردم برگزار  خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای، كاهش انگیزه مردم برای حضور در صحنه انتخابات را طراحی بدخواهان ملت بمنظور مقابله با حماسه سیاسی دانستند و خاطرنشان كردند: طراحان پشت پرده استكبار بعد از گذشت سالیان متمادی از معارضه و دشمنی، همچنان ملت ایران و روحیه ایمان و ایستادگی این ملت را نمی شناسند.
ایشان افزودند: در طول این 34 سال همواره تحسین بزرگ برای ملت ایران بوده است زیرا اگر مسئولاÙ † از خود ایستادگی نشان دادند، به پشتوانه ایستادگی مردم بوده است و از این پس نیز اینگونه خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی، انتخابات را مهم و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و خاطرنشان كردند: ملتی كه زنده و با نشاط و متكی به اراده الهی و مطمئن به پشتیبانی خداوند است، در همه عرصه ها از جمله عرصه انتخابات، پیروز میدان خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان چندی قبل خود مبنی بر امكان حضور همه سلائق معتقد به انقلاب اسلامی، در میدان انتخابات، افزودند: كسانی كه وارد این میدان می شوند، باید در ارزیابی توانایی خود و همچنین ارزیابی جایگاه مدیریت اجرایÛ Œ كشور دچار اشتباه محاسبه نشوند.
ایشان تأكید كردند: افرادی كه قصد ورود به عرصه انتخابات را دارند، بعد از ارزیابی صحیح وارد میدان شوند، و در نهایت، این ،ملت است كه تصمیم گیری خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی ساز و كار انتخابات در كشور را مستحكم خواندند و افزودند: همانگونه كه امام (ره) بارها تأكید می كردند حضور شورای نگهبان در انتخابات و بررسی صلاحیت ها بوسیله انسانهایی عادل، بی طرف و بصیر، حضور مباركی است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: بعد از بررسی صلاحیت ها بوسیله شورای نگهبان، مردم با تحقیق  در سوابق، شعارها و سخنان افراد صالح معرفی شده، شخصی را بعنوان رئیس جمهور انتخاب خواهند كرد و این موضوع، ساز و كار قانونی بسیار مناسب و مباركی است.
ایشان در ادامه به بیان برخی ویژگیهای مورد نیاز برای رئیس جمهور منتخب پرداختند و گفتند: رئیس جمهور باید فردی باشد كه در درجه اول، ایمان و اعتقاد به خدا، مردم و قانون اساسی داشته باشد و در درجه دوم دارای روحیه مقاوم باشد.
رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: ملت ایران، به دنبال تحقق اهداف و كارهای بزرگی است و اهل تسلیم شدن نیز نیست و كسی نمی تواند با او با زبان زور حرف بزند بنابراین، فردی هم كه در رأس قوه مجریه قرار می گیرد باید در مقابل فشار دشمنا ن ،نترس و شجاع و مقاوم باشد و اهل از میدان خارج شدن نباشد.
حضرت آیت الله خامنه ای، حكمت، تدبیر و داشتن برنامه را از دیگر ویژگی های مورد نیاز رئیس جمهور خواندند و افزودند: همانگونه كه در سیاست خارجی نیازمند عزت، حكمت و مصلحت هستیم، در مسائل داخلی و اقتصادی نیز به نگاه همه جانبه، بلندمدت و هندسه صحیح نیاز داریم.
ایشان نگاه روزمره به مسائل اقتصادی، تغییر مكرر سیاستهای اقتصادی ، تكیه بر نظرات غیركارشناسی و همچنین اعتماد به شیوه های تزریقی و تحمیلی اقتصادی غرب و شرق را مضر دانستند و تأكید كردند: سیاستهای اقتصادی باید بر مبنای اقتصاد مقاومتی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است كه ساخت درونی آن، مقاوم و مستحكم است و با تغییرات مختلف در دنیا، متلاطم نمی شود.
حضرت آیت الله خامنه ای، تهذیب اخلاقی و درگیر حواشی نشدن را از دیگر ویژگیهای مورد نیاز در انتخاب رئیس جمهور، برشمردند و گفتند: من همواره در سالهای گذشته از رؤسای جمهور و دولتهای مختلف حمایت و در كنار آن، توصیه نیز كرده ام و توضیح هم خواسته ام.
ایشان افزودند: یك از توصیه ها و تأكید های همیشگی به رؤسای جمهور این بوده است كه برای مردم هزینه و مشكل درست نكنند و از دغدغه آفرینی و ایجاد تشویش و نگرانی بین مرد م پرهیز نمایند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطر نشان كردند: كسانی كه وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند بلكه باید با سخنان منطقی و منطبق بر واقعیت و توكل بر خدا پیش بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: رئیس جمهوری كه میخواهد در رأس دستگاه اجرایی این كشور و ملت بزرگ قرار گیرد و این راه پر افتخار را با كمك مردم طی كند باید دارای چنین خصوصیاتی باشد.
ایشان یك نكته مهم را هم یادآور شدند و گفتند آنچه كه ما از تجربه سالهای انقلاب بدست آورده ایم این است كه خداوند متعال با فضل و هدایت خود این ملت بر همه دشمنان پیروز خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان تأكید كردند: هر كه با این ملت دارای انگیزه عمیق الهی در افتد قطعا بر خواهد افتاد.
در ابتدای این دیدار آقای اسدالهی عباسی سرپرست وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعی گزارشی از اهم فعالیتهای این وزارتخانه در سال گذشته و همچنین برنامه های در دست اقدام برای سال  92 ارائه كرد.
همچنین  پیش از این دیدار تعدادی از خانواده های شهدای كارگر كشور از نزدیك با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتگو كردند.

رهبر معظم انقلاب درگذشت امیرحسین فردی را تسلیت گفتند

 

رهبر معظم انقلاب در پیامی، درگذشت نویسنده متعهد مجاهد آقای امیرحسین فردی را تسلیت گفتند.
 

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر انقلاب در پیامی، درگذشت نویسنده متعهد مجاهد آقای امیرحسین فردی را تسلیت گفتند.

در پیام مقام معظم رهبري آمده است: این هنرمند مومن و سختكوش از پیشكسوتان در عرصه فعالیت دوران انقلاب و از بنیانگذاران هسته‌های جوانان هنرمند انقلابی بود.


 

نواهای ناامید کننده از آینده کشور از سوی برخی جریان ها

 

یکی از وظایف عمده نخبگان کشور در امر انتخابات ایجاد فضای امید و نشاط برای حضور حداکثری است.

 

به گزارش رویداد،اما در عین حال از سوی برخی جریان ها در کشور نواهای ناامید کننده از آینده کشور که تنها بوی منافع حزبی و جریان از آن بروی می آید شنیده می شود.

گفتنی هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، در پاسخ به اظهارات آنان در خصوص مسائل جاری کشور گفت: متأسفانه به دلیل تلف شدن منابع مالی و انسانی کشور و سوءمدیریت‌ها در دوره اخیر، اداره کشور در دوره جدید اجرایی با مشکلاتی همراه است که اگر فردی با وجهه داخلی و بین‌المللی و مشارکت بالای مردم، بتواند سکاندار قوه مجریه شود، می‌توان امیدوار بود که در یک دوره سخت و پرتلاش به تدریج مشکلات داخلی و خارجی کشور مرتفع شود.

هاشمی همچنین تاکید کرد: تعهدات سنگینی که به دولت جدید منتقل خواهد شد و مطالباتی که بدون پشتوانه اقتصادی برای دوره جدید ایجاد شده است، دشواری کار در آینده را مضاعف می‌کند و امیدواریم به برخی لجاجت‌ها و اصرار بر ادامه اشتباهات برطرف و زمینه جبران انحراف از برنامه‌ها و سند چشم‌انداز و اصلاح امور فراهم شود.

در این دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در مورد مسائل و مشکلات کشور، خواستار حضور جدّی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات آینده ریاست جمهوری شدند.


 




تاریخ: شنبه 7 ارديبهشت 1392برچسب:,
ارسال توسط arman

دم خروس ائتلاف فتنه و انحراف بیرون زد!

 
 
همسویی حلقه انحرافی و جریان اصلاحات با انتشار سرمقاله عباس عبدی در روزنامه دولتی نمایان شد.
 

به گزارش خبرنگار سیاسی "ندای انقلاب"‌، روزنامه شهروند که روزنامه اي تازه تأسيس با صاحب امتیازی جمعيت هلال احمرو ‏مدیر مسئولی عبدالرضا داوری است به اعتقاد برخی از کارشناسان براي مصارف انتخاباتي راه اندازي شده و اخیرا مصاحبه ها و ‏یادداشت های زنجیره ای از چهره های جبهه اصلاحات با مضمون حمایت از مشایی و تخریب اصولگرایان منتشر می کند.‏ 

در همین راستا این روزنامه وابسته به حلقه انحرافی چندی پیش با انتشار مقاله ای از صادق زیباکلام از لیدر حلقه انحرافی حمايت ‏كرد و نوشت: "شايد اگر اصولگرایان نسبت به پيروزي قطعي مشایی يقين نداشتند، اينقدر مصمم نمي شدند تا جلوي ورود او را ‏به انتخابات پيش روي بگيرند! يقيناً اگر مطمئن بودند كه او رأي نخواهد آورد و پيروزي اش نامحتمل است، اصرار بر ممانعت ‏از شركت وي در انتخابات نمي كردند"‏‎.

زيباكلام افزود: "اما پرسش دشوار براي شوراي نگهبان آن است كه رحيم مشايي را به كدام دليل يا دلايل مي توانند رد صلاحيت ‏كنند؟ مي دانيم كه اطلاق لفظ «انحراف» و «جريان انحرافي» همچون اطلاق لفظ «فتنه» چماقي براي ساكت كردن مخالفين و ‏منتقدين بيشتر نيست".‏ 

روزنامه جمعیت هلال احمر این بار با انتشار یادداشتی از عباس عبدی سردبیر روزنامه توقیف شده سلام با تیتر "چرا تعدد ‏نامزدهای اصولگرا کم است؟" به سمت تخریب جبهه اصولگرایان رفته که این نشان دهنده همسویی جریان اصلاح طلب با حلقه ‏انحرافی است همان همسویی که در ابتدا هر دو طرف تکذیب می کرند که دم خروس این ماجرا (همسویی جریان فتنه و حلقه ‏انحرافی) با انتشار این یادداشت‌ها بیرون زده است.‏ 

با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد ماه و داغ شدن بحث احتمال رد صلاحیت کاندیداهای احتمالی حلقه ‏انحرافی و جریان فتنه این دو طیف در موضوع رد صلاحیت کاندیداهای خود به نقطه اشتراک رسیده و از همین رو با فرافکنی ‏به دنبال فشار به شورای نگهبان هستند.‏ 

اما نکته جالب توجه هشدار برخی از بزرگان و سیاسیون از مدت‌ها پیش نسبت به همسویی جریان فتنه و حلقه انحراف بود.‏


سفر به اسرائیل پاداش خوش‌خدمتی به ربع‌پهلوی

 
 

پس از انشعاب صورت‌گرفته در بین سلطنت‌طلبان مقیم استکهلم طیفی که به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی اخراج شده بودند اقدام به راه‌اندازی باند دیگری با عنوان میهن‌سالاری کرده‌اند. پشتیبانی مالی این طیف را فردی با عنوان امید عطایی‌فر انجام می‌دهد.

به گزارش موسسه راهبردی دیده‌بان، پس از بروز اختلاف‌های شدید و اتهام‌زنی اعضای باند رستاخیز نوین به یکدیگر که از ویژگی‌های باندهای طرفدار پادشاهی‌ست، برخی از اعضای این گروهک که اخیراً به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی از این به اصطلاح حزب اخراج شده‌اند با دستپاچگی مثال‌زدنی درصدد برآمدند تا با سرپوش گذاشتن بر افتضاح بوجود آمده باند جدیدی را معرفی نمایند تا بدین وسیله همه چیز را طبیعی جلوه دهند و از آبروریزی بیشتر جلوگیری نمایند.

در همین راستا جدا‌شده‌ها که افسار خود را به یک بیمار روانی که در تیمارستان بستری است سپرده‌اند اقدام به راه‌اندازی باند جدیدی با عنوان "میهن‌سالاری" کرده‌‌اند. از آنجا که پادوهای ربع‌پهلوی در اروپای گرفتار در بحران اقتصادی آهی در بساط ندارند به فکر اسپانسر مالی افتاده‌اند، لذا دست به دامن فردی با عنوان "امید عطایی‌فر" شده‌اند تا مزد مزدوری‌های آنان را بپردازد. حمید وحدتی نیز که بین این دو باند، دو دل گشته که به کدام سمت گرایش پیدا کند در انتها حمایت مالی خود را به سمت میهن‌سالاری برده است.


جالب این‌که باند رستاخیز نوین پیش از انشعاب در تجمعاتی که پیش از این علیه نظام اسلامی تدارک دیده بود علی‌رغم تبلیغات شبانه‌روزی و صرف هزینه‌های هنگفت نتوانسته بود به جز تعدادی پادوی تکراری کسی را در حمایت از ربع‌پهلوی گرد هم جمع کند. این همه در حالی بود که استکهلم از نگاه سلطنت‌طلبان ورشکسته قلب تپنده! جریان‌های پادشاهی‌ست.

بر پایه این خبر عطایی‌فر نیز برای تحریک باند میهن‌سالاری با توجه به توانایی مالی‌یی که دارد و همچنین ارتباطاتی که با دوستان خود در اسرائیل دارد وعده داده که در صورت برگزاری چند تجمع پر تعداد علیه جمهوری اسلامی به عنوان خسته نباشید پاداش مالی و یک سفر به اسرائیل ترتیب دهد.

خاطر نشان می‌شود که «فرشاد ورهرام» با نام مستعار "یواکیم" چندی پیش طی سفری به استکهلم از نفوذ عوامل جمهوری اسلامی در بین سلطنت‌طلبان مقیم سوئد گلایه کرده بود که این اقدام وی باعث انشعاب در بین پادوهای ربع‌پهلوی شد به طرزی که هر کدام دیگری را به نفوذی بودن متهم می‌کردند و جالب آن‌جا بود که انگشت اتهام از همه بیشتر به سمت «ا.د» نشانه می‌رفت.


دستورالعمل گسترش فعالیت‌ کلیساهای خانگی؛ خادم جدید تربیت کنید!

 
 

از جمله روش‌های گروه‌های تبشیری فرق کاریزماتیک، ایجاد کلیساهای خانگی(خلاف قانون) است. مراسم آنها شامل خواندن سرودهای دست جمعی با موسیقی های تند به همراه رقص مختلط گروهی،  شراب خواری و بوسیدن یکدیگر می‌باشد که زمینه‌هایی را برای فریب برخی جوانان، آنهم با توجه با بالا بودن سن ازدواج در کشور فراهم می‌کند.

 

نکته قابل توجه آن است که در نتیجه چنین فعالیت‌هایی، یک مسیحی معتقد به وجود نمی‌آید، بلکه به لا‌ابالیگری می‌انجامد. اما قسمت خطرناک‌تر این داستان فرق شبه عرفانی مسیحی‌ هستند.

به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، سازمان‌های تبشیری سعی دارند تا مسیحیان داخل کشور را به گذر از کلیساهای قومیتی رسمی و ساختمانی تشویق کرده و آنها را تحریک به ورود به عرصه کلیساهای خانگی کنند. بستری که غالباً تحت هدایت تعالیم کاریزماتیک و صهیونیستی قرار دارد. دستور العمل دقیق و سازماندهی شده تشکیل و شاگرد سازی برای این کلیساهای خانگی از طریق وب سایت ها ماهواره و رادیوهای تبشیری به مخاطبان داده و سپس برای مهارت های بیشتر و حمایت‌های مختلف تورهای خارج از کشور برگزار می‌نمایند.
پرده برداری از چگونگی فعالیت مسحیت تندرو در ایران توسط «هرمز شریعت» از مدیران شبکه‌های ماهواره‌ای تبشیری با اشاره به لزوم تشکیل کلیسای خانگی می‌گوید: «باید خادم جدید (نیروهای بی جیره مواجب جنبش مسیحی صهیون) تربیت شود. اگر گروه شما 6 نفر است، 6 ماه دیگر باید 12 نفر بشوید و 2 گروه تشکیل دهید. مسیحیت (صهیونیستی) باید پخش و گسترش یابد، نجات و محبت خدا، باید پخش شود، باید گسترش پیدا کند. مبادا وقتی کلیسای خانگی را با 3 نفر شروع کردید، بعد از 6 ماه فعالیت، همان 3 نفر باقی بمانید، باید 6 نفر بشوید... خادم جدید تربیت کنید تا هر کدام بعد از 6 ماه، کلیسایی برای خود تشکیل داده و گسترش پیدا کنند، این دل پدر ما را خوشحال می‌کند.»



كسانی كه وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند

 
 
رهبر معظم انقلاب دارا بودن روحیه مقاوم، برخورداری از تدبیر، روزمره فكر نكردن در مسائل اقتصادی، توجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تكیه كردن بر نظرات كارشناسی، تهذیب اخلاقی و نپرداختن به حواشی را از جمله خصوصیات رئیس‌جمهور مطلوب ذكر كردند.

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني khamenei.ir حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(شنبه) در دیدار هزاران نفر از كارگران و فعالان بخش تولید و جمعی از كارگران نمونه و برتر ، با اشاره به نیاز كشور برای خلق حماسه و حركت جهشی بزرگ در عرصه های اقتصادی و سیاسی ، موضوع انتخابات را مهم  و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و با توصیه مؤكد به كاندیداهای احتمالی برای ارزیابی صحیح  از توانایی های خود و همچنین جایگاه اجرایی كشور تأكید كردند: كشور و ملت بزرگ و مقاوم ایران  به رئیس جمهوری نیاز دارد كه در عرصه بین المللی و در مقابل استكبار، نترس و شجاع، و در عرصه داخلی نیز صاحب برنامه، حكمت، تدبیر، معتقد به اقتصاد مقاومتی، دارای تهذیب اخلاقی، به دور از حاشیه سازی وتشویش آفرینی و دارای شعارهای  منطقی و منطبق با واقعیت باشد.
در این دیدار كه به مناسبت هفته كارگر برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین ویژگی طبقه كارگر را مایه گذاشتن از جسم و جان خود برای پیشرفت و آسایش كشور دانستند و افزودند: كارگران ستون فقرات یك جامعه هستند كه درصورت نبود و یا ضعف آنها، كشور فلج خواهد شد.
ایشان با تأكید بر لزوم توجه ویژه به مقوله كار و كارگر در عرصه فرهنگ سازی و همچنین در عرصه قانونگذاری و اجرایی خاطرنشان كردند: ا گر قشر كارگر از امید و رفاه و امنیت شغلی برخوردار باشد، حركت كشور در مسیر پیشرفت سریعتر و آسان تر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نقش و جایگاه ویژه كارگران در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در مراحل مختلف انقلاب از جمله دوران دفاع مقدس افزودند: در طول 34 سال گذشته تلاشهای زیادی انجام گرفت تا طبقه كارگر را در مقابل انقلاب و نظام اسلامی قرار دهند اما كارگران مؤمن و انقلابی كشور با شجاعت در مقابل این توطئه ایستادند و این موضوع مایه افتخار طبقه كارگر است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نامگذاری سال گذشته به عنوان سال حمایت از تولید ملی، ك ار و سرمایه ایرانی خاطرنشان كردند: حمایت از تولید ملی مخصوص یك سال نیست بلكه این موضوع باید بصورت جدی و محوری دنبال شود.
ایشان فرهنگ سازی در میان مردم برای استفاده از كالاهای ساخت داخل را بسیار مهم خواندند و افزودند: باید این فرهنگ در میان مردم فراگیر شود كه انتخاب یك كالا با نشان داخلی و یا با نشان خارجی می تواند یك كارگر ایرانی را برخوردار و یا محروم كند.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران گفتند: درخواست من از همه ملت این است كه به سمت مصرف تولیدات داخلی بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأكید بر اینكه دستگاههای دولتی نیز برای تأمین نیازهای خود، به هیچ وجه نباید از تولیدات خارجی استفاده كنند ، خاطرنشان كردند: البته تولیدكنندگان داخلی اعم از مدیران بنگاهها، كارگران و سرمایه گذاران نیز باید تولیدات خود را بصورت درست و كامل و با كیفیت خوب ارائه دهند.
ایشان با اشاره به دستور اسلام مبنی بر استحكام كار در كنار احترام به كارگر، و تامین امنیت شغلی او در كنار تامین امنیت سرمایه افزودند: اسلام برخلاف دیدگاههای اقتصاد لیبرال و اقتصاد سوسیالیستی، حد وسط را در پیش گرفته و نگاهی انسان مدار و عدالت مدار به كار، كارگر و سرمایه دار، دارد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر اینكه امروز در عمل، ناكارآمد ی و غلط بودن اقتصاد سرمایه داری آشكار شده است، خاطرنشان كردند: واكنش هایی كه امروز در اروپا و به نوعی دیگر در امریكا مشاهده می شود، بزرگترین دلیل عملی بر غلط بودن مسیر اقتصاد سرمایه داری است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: حوادث كنونی در اروپا و امریكا، اول كار است و شرایط به مراتب بدتر هم خواهد شد زیرا اقتصاد سرمایه داری در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.
ایشان افزودند: مشكلات اقتصادی كنونی در غرب، بخشی از انحطاط تمدن غرب است كه مشكلات اخلاقی و فرهنگی، بخش دیگری از آن را تشكیل می دهند.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال بعنوان سال حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی، تأكید كردند: حماسه به معنای حركتی جهادگونه وپرشور است و این موضوع، باید مد نظر مردم و مسئولان قرار گیرد و بر همین اساس، شناخت ضعف ها و خلاءها و برنامه ریزی صحیح برای تحقق حماسه ضروری است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در همه برنامه ریزیها باید زندگی و معیشت طبقه ضعیف مورد توجه قرار گیرد.
ایشان لازمه پیشرفت كشور را حركت جهش گونه و خلق حماسه دانستند و تأكید كردند: حماسه اقتصادی و سیاسی، توأمان با یكدیگر هستند و هركدام دیگری را حفظ و تقویت می كند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به جهت گیری تلاشها و توطئه های بدخواهان ملت ایران برای جلوگیری از تحقق حماسه اقتصادی و سیاسی افزودند: آنان تلاش دارند تا با فشارهای اقتصادی، میان مردم و نظام اسلامی فاصله ایجاد و مردم را مأیوس كنند و در عین حال  به دروغ و با وقاحت تمام هم می گویند ما با مردم ایران دشمن نیستیم!
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: اگر جهش بزرگ اقتصادی مورد توجه جدی بخش های اجرایی و قانونگذاری كشور قرار گیرد، همه فشارهای اقتصادی خنثی خواهد شد.
ایشان تأكید كردند: ملت ایران و مسئولان، با عزم راسخ خود، دشمن را در عرصه اقتصادی مأیوس خواهند كرد.
رهبر انقلاب اسلامی حماسه سیاسی را نیز حضور آگاهانه مردم در صحنه سیاست و مدیریت كشور خواندند و افزودند: نمونه بارز حماسه سیاسی، انتخابات پیش رو است كه به توفیق الهی در وقت مقرر و با حضور شوق آفرین مردم برگزار  خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای، كاهش انگیزه مردم برای حضور در صحنه انتخابات را طراحی بدخواهان ملت بمنظور مقابله با حماسه سیاسی دانستند و خاطرنشان كردند: طراحان پشت پرده استكبار بعد از گذشت سالیان متمادی از معارضه و دشمنی، همچنان ملت ایران و روحیه ایمان و ایستادگی این ملت را نمی شناسند.
ایشان افزودند: در طول این 34 سال همواره تحسین بزرگ برای ملت ایران بوده است زیرا اگر مسئولاÙ † از خود ایستادگی نشان دادند، به پشتوانه ایستادگی مردم بوده است و از این پس نیز اینگونه خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی، انتخابات را مهم و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و خاطرنشان كردند: ملتی كه زنده و با نشاط و متكی به اراده الهی و مطمئن به پشتیبانی خداوند است، در همه عرصه ها از جمله عرصه انتخابات، پیروز میدان خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان چندی قبل خود مبنی بر امكان حضور همه سلائق معتقد به انقلاب اسلامی، در میدان انتخابات، افزودند: كسانی كه وارد این میدان می شوند، باید در ارزیابی توانایی خود و همچنین ارزیابی جایگاه مدیریت اجرایÛ Œ كشور دچار اشتباه محاسبه نشوند.
ایشان تأكید كردند: افرادی كه قصد ورود به عرصه انتخابات را دارند، بعد از ارزیابی صحیح وارد میدان شوند، و در نهایت، این ،ملت است كه تصمیم گیری خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی ساز و كار انتخابات در كشور را مستحكم خواندند و افزودند: همانگونه كه امام (ره) بارها تأكید می كردند حضور شورای نگهبان در انتخابات و بررسی صلاحیت ها بوسیله انسانهایی عادل، بی طرف و بصیر، حضور مباركی است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: بعد از بررسی صلاحیت ها بوسیله شورای نگهبان، مردم با تحقیق  در سوابق، شعارها و سخنان افراد صالح معرفی شده، شخصی را بعنوان رئیس جمهور انتخاب خواهند كرد و این موضوع، ساز و كار قانونی بسیار مناسب و مباركی است.
ایشان در ادامه به بیان برخی ویژگیهای مورد نیاز برای رئیس جمهور منتخب پرداختند و گفتند: رئیس جمهور باید فردی باشد كه در درجه اول، ایمان و اعتقاد به خدا، مردم و قانون اساسی داشته باشد و در درجه دوم دارای روحیه مقاوم باشد.
رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: ملت ایران، به دنبال تحقق اهداف و كارهای بزرگی است و اهل تسلیم شدن نیز نیست و كسی نمی تواند با او با زبان زور حرف بزند بنابراین، فردی هم كه در رأس قوه مجریه قرار می گیرد باید در مقابل فشار دشمنا ن ،نترس و شجاع و مقاوم باشد و اهل از میدان خارج شدن نباشد.
حضرت آیت الله خامنه ای، حكمت، تدبیر و داشتن برنامه را از دیگر ویژگی های مورد نیاز رئیس جمهور خواندند و افزودند: همانگونه كه در سیاست خارجی نیازمند عزت، حكمت و مصلحت هستیم، در مسائل داخلی و اقتصادی نیز به نگاه همه جانبه، بلندمدت و هندسه صحیح نیاز داریم.
ایشان نگاه روزمره به مسائل اقتصادی، تغییر مكرر سیاستهای اقتصادی ، تكیه بر نظرات غیركارشناسی و همچنین اعتماد به شیوه های تزریقی و تحمیلی اقتصادی غرب و شرق را مضر دانستند و تأكید كردند: سیاستهای اقتصادی باید بر مبنای اقتصاد مقاومتی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است كه ساخت درونی آن، مقاوم و مستحكم است و با تغییرات مختلف در دنیا، متلاطم نمی شود.
حضرت آیت الله خامنه ای، تهذیب اخلاقی و درگیر حواشی نشدن را از دیگر ویژگیهای مورد نیاز در انتخاب رئیس جمهور، برشمردند و گفتند: من همواره در سالهای گذشته از رؤسای جمهور و دولتهای مختلف حمایت و در كنار آن، توصیه نیز كرده ام و توضیح هم خواسته ام.
ایشان افزودند: یك از توصیه ها و تأكید های همیشگی به رؤسای جمهور این بوده است كه برای مردم هزینه و مشكل درست نكنند و از دغدغه آفرینی و ایجاد تشویش و نگرانی بین مرد م پرهیز نمایند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطر نشان كردند: كسانی كه وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند بلكه باید با سخنان منطقی و منطبق بر واقعیت و توكل بر خدا پیش بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: رئیس جمهوری كه میخواهد در رأس دستگاه اجرایی این كشور و ملت بزرگ قرار گیرد و این راه پر افتخار را با كمك مردم طی كند باید دارای چنین خصوصیاتی باشد.
ایشان یك نكته مهم را هم یادآور شدند و گفتند آنچه كه ما از تجربه سالهای انقلاب بدست آورده ایم این است كه خداوند متعال با فضل و هدایت خود این ملت بر همه دشمنان پیروز خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان تأكید كردند: هر كه با این ملت دارای انگیزه عمیق الهی در افتد قطعا بر خواهد افتاد.
در ابتدای این دیدار آقای اسدالهی عباسی سرپرست وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعی گزارشی از اهم فعالیتهای این وزارتخانه در سال گذشته و همچنین برنامه های در دست اقدام برای سال  92 ارائه كرد.
همچنین  پیش از این دیدار تعدادی از خانواده های شهدای كارگر كشور از نزدیك با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتگو كردند.

رهبر معظم انقلاب درگذشت امیرحسین فردی را تسلیت گفتند

 

رهبر معظم انقلاب در پیامی، درگذشت نویسنده متعهد مجاهد آقای امیرحسین فردی را تسلیت گفتند.
 

به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر انقلاب در پیامی، درگذشت نویسنده متعهد مجاهد آقای امیرحسین فردی را تسلیت گفتند.

در پیام مقام معظم رهبري آمده است: این هنرمند مومن و سختكوش از پیشكسوتان در عرصه فعالیت دوران انقلاب و از بنیانگذاران هسته‌های جوانان هنرمند انقلابی بود.


 

نواهای ناامید کننده از آینده کشور از سوی برخی جریان ها

 

یکی از وظایف عمده نخبگان کشور در امر انتخابات ایجاد فضای امید و نشاط برای حضور حداکثری است.

 

به گزارش رویداد،اما در عین حال از سوی برخی جریان ها در کشور نواهای ناامید کننده از آینده کشور که تنها بوی منافع حزبی و جریان از آن بروی می آید شنیده می شود.

گفتنی هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، در پاسخ به اظهارات آنان در خصوص مسائل جاری کشور گفت: متأسفانه به دلیل تلف شدن منابع مالی و انسانی کشور و سوءمدیریت‌ها در دوره اخیر، اداره کشور در دوره جدید اجرایی با مشکلاتی همراه است که اگر فردی با وجهه داخلی و بین‌المللی و مشارکت بالای مردم، بتواند سکاندار قوه مجریه شود، می‌توان امیدوار بود که در یک دوره سخت و پرتلاش به تدریج مشکلات داخلی و خارجی کشور مرتفع شود.

هاشمی همچنین تاکید کرد: تعهدات سنگینی که به دولت جدید منتقل خواهد شد و مطالباتی که بدون پشتوانه اقتصادی برای دوره جدید ایجاد شده است، دشواری کار در آینده را مضاعف می‌کند و امیدواریم به برخی لجاجت‌ها و اصرار بر ادامه اشتباهات برطرف و زمینه جبران انحراف از برنامه‌ها و سند چشم‌انداز و اصلاح امور فراهم شود.

در این دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در مورد مسائل و مشکلات کشور، خواستار حضور جدّی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات آینده ریاست جمهوری شدند.


 

 




تاریخ: شنبه 7 ارديبهشت 1392برچسب:,
ارسال توسط arman

سوءاستفاده اجباري از كارمندان به عنوان سياهي لشكر انتخاباتي


سازمان ميراث فرهنگي با اختصاص بودجه هنگفت از بيت المال و با استفاده ازكاركنان دستگاه هاي مختلف، ميتينگي را در استاديوم صد هزار نفري آزادي برگزار مي كند.


کیهان: به گزارش رجانيوز، طبق برنامه ريزي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، اين ميتينگ در روز پنجشنبه 29/1/92 با حضور بيش از يكصد هزار نفر از اعضاي سازمان ها و دستگاه هاي مختلف سراسر كشور تحت عنوان جشن و مراسم تقدير از دست اندركاران سفرهاي نوروزي برگزار خواهد شد. انتخاب پوشش تقدير از برگزاركنندگان سفرهاي نوروزي در حالي است كه براساس برنامه ريزي هاي انجام شده، قرار است كه ازكانديداي انتخاباتي جريان انحرافي نيز با وجود اينكه مسئوليت كنوني او هيچ ارتباطي به اين همايش ندارد، رونمايي شود!
رجانيوز كه سالها از دولت حمايت مي كرد و پس از عملكرد حلقه انحرافي، به صف منتقدان پيوسته مي افزايد: كليه هزينه هاي مربوط به ساخت جايگاه، نور، صدا، تصويربرداري، دعوت از هنرمندان، موسيقي، مجري، قاري، تبليغات محيطي، چاپ كارت هاي دعوت و هزينه هاي مرتبط از محل يكي از مراكز وابسته به سازمان ميراث تأمين شده كه حدود بيش از 800 ميليون تومان برآورد شده است.
از سوي ديگر براي پر كردن ورزشگاه بزرگ آزادي، براي تمام استان ها و سازمان ها سهميه مشخص شده است تا با حضور پرسنل و مرتبطين خود استاديوم آزادي را پر كنند كه از جمله مي توان به سهميه هاي اختصاصي زير اشاره كرد؛ هلال احمر 30 هزار نفر، سازمان ميراث فرهنگي 20 هزار نفر، سازمان حمل و نقل و راهداري 10هزار نفر، وزارت كشور(فرمانداران، بخشداران، شهرداران و...) 10 هزار نفر، آموزش و پرورش (دانش آموزان و كادر استان هاي تهران، البرز، قزوين، قم و...) 10 هزار نفر، بخش خصوصي و گردشگري 10 هزار نفر و... پرسنل سازمان ميراث فرهنگي هم براي حضور در مراسم به همراه خانواده هاي خود (حداكثر تا 10نفر) توجيه شده اند.
همچنين گفته مي شود در پي هماهنگي با وزير ارتباطات مقرر شده است كه شركت رايتل وابسته به سازمان تأمين اجتماعي، مسئوليت پذيرايي (بسته هاي پذيرايي و ناهار روز مراسم) را به سبك هواپيمايي و توسط كترينگ هواپيمايي ماهان تهيه و آماده و در ميان مدعوين توزيع كند كه براي اين كار هزينه هر نفر 40 هزارتومان برآورد شده است.
سازمان ميراث فرهنگي مبالغي را تحت عنوان هزينه هاي سفر نوروزي به استان ها به منظور هزينه حمل و نقل و پذيرايي بين راهي مدعوين اختصاص داده است كه جمعاً حدود 6 ميليارد تومان تخمين زده مي شود.
اين گزارش حاكي است: برخي از مدعوين مراسم روز 29 فروردين از نحوه جمع آوري ليست افراد و حضور در مراسم و فيلم و عكس برداري و... ابراز نگراني كرده و احتمال مي دهند كه پس از سپري شدن اين مقطع، در آينده با مشكلات جدي مواجه شوند، بنابراين تمايل چنداني براي حضور در مراسم ندارند. برخي از مدعوين نيز از نحوه هزينه كردها و مخارج اين مراسم كه منشأ آن نامشخص و شبهه ناك است ابراز نگراني كرده و عقيده دارند حضور در اين مراسم صحيح نيست.
انتظار مردم از دستگاه هاي قضايي و اطلاعاتي كشور آن است كه در شرايط اقتصادي حساس كنوني و در حالي كه اقشار كم درآمد با شرايط معيشتي سختي دست به گريبانند، اجازه ندهند چند ميليارد تومان از كيسه بيت المال براي تبليغات انتخاباتي حلقه انحرافي هزينه شود.
گفتني است كه از دستگاه هاي قضايي و اطلاعاتي كشور پذيرفته نيست كه بعد از وقوع واقعه و اتلاف ميلياردها تومان از بيت المال فقط در حد گزارش ماجرا بسنده كنند.


ترور شخصيت توسط تروريست هاي اجاره اي

 

يك سايت حق العمل كار كه در خدمت محافل فتنه گر و گروهك هاي ضدانقلاب فعاليت مي كند، در اقدامي انتحاري به تخريب و ترور شخصيت دكتر باقري لنكراني مدير اسبق بهداشت پرداخت.


کیهان: سايت «ب» توسط شماري از عناصر جدا شده از يك سايت (وابسته به محسن رضايي) اداره مي شود. اين گروه ابتدا خود را اصولگرا جا مي زدند اما بعدها، به آلت دست محافل فتنه گر تبديل شدند و هم اكنون توليدات آنها در خدمت عمليات رواني رسانه هاي بدنامي نظير راديو فردا، كلمه، جرس و بي بي سي قرار دارد.
سايت ياد شده با حمله به خانواده (!) دكتر لنكراني مدعي شده كه خانواده وي در دوران رژيم شاه در حكومت جايگاه داشته و پدر او از سلطنت طلبان تند بوده و در ساواك نيز مسئوليت داشته است.
اين سايت همچنين مدعي شده كه دكتر لنكراني زندگي تجملاتي دارد و همسر او هر ماه با سفر به دبي، خريدهاي خود اعم از پوشاك و لوازم خاص را از دبي خريداري مي كند.
اين سايت حق العمل كار عمله جريان نفاق پس از انجام ترور شخصيت، به خاكستري سازي! خبر خود پرداخته و نوشته است: لازم به ذكر است كه از نظر منطقي، نه فرزند در برابر اعتقادات و عملكرد پدر مسئول است و نه زندگي مرفه داشتن و خريدهاي ماهانه از دبي جرم تلقي مي شود. بلكه روي سخن با اين گروه خود عمار پندار است كه دست از ظاهرگرايي و تخريب رقيب تحت پوشش ارزشها دست برداشته و براي نقد عملكرد، شاخصهاي اصلي را مد نظر قرار دهند.
در پي اين حركت سايت حامي فتنه سبز، دكتر لنكراني در مصاحبه با صابرنيوز و درباره خانواده خود گفت: مرحومه مادرم، سيده اي بودند مهربان و دلسوز و از هيچ كوششي در جهت تعليم و تربيت صحيح ما دريغ نمي كردند. انشاءالله خداوند حق ايشان را بر من حلال فرمايد و در اين ايام سوگواري حضرت زهرا سلام الله عليها، روح همه مؤمنين و مؤمنات و ايشان را قرين رحمت واسعه خود فرمايد. پدر بنده در صنعت آلومينيوم فعال بود و آن زمانها، صنعت آلومينيوم در ايران تازه تأسيس و نوپا بود. اما با توجه به مصارف مختلف اين فلز سبك و دير اكسيده شدن آن، به سرعت مورد استقبال و مصرف در صنايع مختلف قرار گرفت. ابتدا پدرم با كار در اين صنعت شروع كرد و مدت ها بعد، توانست با تلاش و پشتكار كارگاه و كارخانه اي را راه اندازي كند. ايشان قبل از انقلاب هيچ گونه مسئوليت و سمت دولتي نداشتند.
وي درباره همسر و وضعيت زندگي خويش گفت: الحمدلله در دوران دانشجويي توفيق شامل حال بنده شد، و خداوند توفيق ازدواج با همسر مورد نظرم را عطا كرد و بسيار از زندگي ام راضي هستم. بعد از پايان دوره چهار ساله وزارت از تهران به شيراز برمي گشتيم عمده وسايلي كه از تهران آورديم كه قبل از آن آنها را از شيراز به تهران برده بوديم، كتابهاي بنده بود وگرنه بقيه وسايل ما در يك وانت جا مي شد.
لنكراني افزود: ما از ابتدا كه زندگي مشتركمان را شروع كرديم سعي كرديم يك زندگي ساده و مؤمنانه اي داشته باشيم و در زندگي قانع و شاكر باشيم. حقيقتاً افتخار مي كنم كه همسرم يك خانم قانعي است، ايشان از اول هم اين چنين بودند و تا الان هم يك زندگي همراه با قناعتي را گذرانده ايم. ما زماني كه بعد از پايان دوره چهار ساله وزارت از تهران به شيراز برمي گشتيم عمده چيزهايي كه از تهران آورديم كه قبل از آن آنها را از شيراز به تهران برده بوديم، كتابهاي بنده بود وگرنه بقيه وسايل ما در يك وانت جا مي شد.
وي در پاسخ اين سؤال چرا بعد از دوره وزارتتان به شهرستان برگشتيد؟ مي گويد: بنده بعد از دوره وزارت ترجيح دادم به شيراز برگردم و درس و بحث و تحقيقات علمي را در كنار طبابت و درمان در شيراز دنبال كنم. يكبار يادم هست توفيقي حاصل شد خدمت رهبر معظم انقلاب روحي فداء رسيدم، اين موضوع را خدمت ايشان عرض كرده و كسب تكليف نمودم، ايشان به اين مضمون فرمودند كه «اين اموري كه شما مي گوييد، كارهاي خوبي است، اما در كنار آنها، امور اجتماعي را هم دنبال كنيد». عرض كردم: حضرت آقا، كار سختي است، هم فعاليت اجتماعي و هم طبابت و هم تحقيقات. رهبر انقلاب به بنده فرمودند: «كار سختي است اما مي شود!» بالاخره بنده از ايشان كسب تكليف كردم و در شيراز به تحقيقات علمي، طبابت و درمان و سياست و امور اجتماعي در حد توان پرداختم. انشاءالله خداوند از ما راضي و لبخند رضايت بر لبان مبارك رهبري معظم و مردم مؤمن و قدرشناس قرار گيرد.


ايستادگي رهبر ايران به كابوس غرب تبديل شده است

 
 

يك روزنامه فرانسوي تصريح كرد مذاكره با ايران به كابوسي براي قدرت هاي غربي و مايه افسردگي آنان تبديل شده چرا كه نمي توانند رهبر ايران را بترسانند.


کیهان: لوموند در گزارشي نوشت: از چند سال پيش قدرت هاي غربي، خطر دچار شدن به افسردگي و گفت وگوهاي كابوس آميز را به جان مي خريدند بي آن كه بتوانند نتيجه اي بگيرند چرا كه نمي توانند آيت الله خامنه اي را بترسانند. او هم جلوي آنان مي ايستد.
لوموند اضافه كرد: مقاومت ايران، محك آزمايش جهان چند قطبي است. شركت كنندگان كنفرانس آلماتي مي گويند ما دور خودمان چرخيديم و حتي تاريخ جديد مذاكره تعيين نشد.
لوموند مي افزايد: راههاي موازي براي نزديك كردن ايران و آمريكا نمي تواند كارساز باشد چرا كه دعوت آمريكا به مذاكره ديگر اعتباري ندارد و ايران نيز در اين دوران پيش از انتخابات نمي تواند از جهت گيري هاي ملي گرايانه دوري جويد.


استعفاي مدير عامل رايتل در اعتراض به حلقه انحرافي


تصویرمنابع آگاه از استعفاي حميدرضا فرنگ مديرعامل شركت رايتل در اعتراض به فشار حلقه انحرافي براي بهره برداري انتخاباتي از امكانات اپراتور سوم خبر دادند.


کیهان: به گزارش نداي انقلاب اين استعفا زماني صورت گرفت كه اعلام شد رايتل پشتيبان مالي تجمع بزرگ انتخاباتي حلقه انحرافي در ورزشگاه يكصد هزار نفري آزادي را برعهده گرفته است.
براين اساس، بعد از روي كار آمدن مديرعامل شركت شستا و پس از ماهها فشار حلقه انحرافي براي در اختيار گرفتن اپراتور رايتل اكنون قرار است يكي از اعضاي هيأت مديره رايتل كه مورد اعتماد حلقه انحرافي است جايگزين وي شود.
پيش از اين نداي انقلاب در خبري از نفوذ حلقه انحرافي در يكي از اپراتورهاي كشور و پيامك شعار اصلي اين طيف يعني «زنده باد بهار» براي شماري از مردم خبر داده بود كه البته اين سامانه پيامكي توسط دستگاه قضايي توقيف شد.


مسئولیت ریاست جمهوری یک امانت است نه يک لقمه شیرین

 
 
خطيب نماز جمعه تهران با بيان اينکه مسئولیت ریاست جمهوری یک امانت است نه يک لقمه شیرین گفت: اگر ملت در آراء خود کوتاهی کنند و شخصی نالایق را به عنوان رئیس‌جمهور برگزینند قطعا در این مسئولیت مرتکب جرم شده‌اند چرا که به آن شخص در انتخابات آتی رای‌ داده‌ایم و کاندیداها و مردم باید در امانت الهی دقت ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، آیت‌الله محمد‌علي موحدی کرمانی در خطبه‌‌های امروز نماز جمعه تهران با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا‌(س) و سفارش مومنین و مسلمین به امر تقوا برای خروج از مشکلات ‌اظهار داشت: جهاد حضرت زهرا(س) یکی از ابعاد ویژه زندگی بانوی عالم است که باید در زندگی خود از ایشان تمامی مسائل را بیاموزیم و باید به این مسئله واقف باشیم که بعد از رحلت پیامبر(ص) به جامعه باید بصیرت و بینش داد.  

وی در ادامه با عرض تسلیت به زلزله‌زدگان استان بوشهر بیان داشت: احساس همدردی خود را با مردم زلزله‌زده در مناطق مختلف استان بوشهر به خاطر این حادثه تلخ، اعلام مي‌دارم و براي آنها ‌طلب رحمت می‌کنم.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مسئولان باید بدانند که مسئولیت ریاست جمهوری یک امانت است نه يک لقمه شیرین براي آنها و همه مردم در این عرصه مامور هستند که این امانت الهی را به انسان‌های لایق واگذار کنند.

آیت‌الله موحدی کرمانی افزود: اگر ملت در آراء خود کوتاهی کنند و شخصی نالایق را به عنوان رئیس‌جمهور برگزینند، قطعا در این مسئولیت مرتکب جرم شده‌اند چرا که به آن شخص در انتخابات آتی رای‌ داده‌ایم و کاندیداها و مردم باید در امانت الهی دقت ویژه‌ای داشته باشند.  

وی خطاب به مردم در بهتر برگزار شدن انتخابات ریاست جمهوری گفت: شما که رای می‌دهید مراقب باشید به شخصی که اهل عمل است رای بدهید و بهتر است با تحقیق و بررسی سوابق انقلابی، ولایی و تجربیات اجرایی، دینی به شخص مناسب رای دهید.

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: شناخت از کاندیداها یا به صورت مستقیم و یا از طریق تحقیق درباره آن فرد صورت می‌گیرد.

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به نامگذاری امسال با نام حماسه سیاسی حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: مردم با حضور گسترده خود باید مشت محکمی برای مرتبه‌ای دیگر به دشمنان داخلی و خارجی بزنند و برای همیشه دشمنان را از ضربه زدن به نظام مایوس کنیم.  

وی تصریح کرد: لبیک گفتن به ندای امام و رهبری و اطاعت از ولایت فقیه که ادامه ولایت پیامبر از جمله وظایف ملت ایران در تمامی عرصه‌ها است و باید خواسته مقام معظم رهبری را در نامگذاری سال جدید محقق کنیم.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به نقش شورای نگهبان در تایید کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: این شورا با ملاحظه شرایط موجود در قانون صلاحیت شخص مورد نظر را برای کاندیداتوری در انتخابات تایید می‌کند و به ویژگی‌هایی همچون مدیریت، تدبر، حسن سابقه، تقوا، اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی و امانتدار بودن کاندیدای مورد نظر خود توجه خواهند کرد.  

آیت‌الله موحدی کرمانی افزود: در این ایام سالگرد قطع رابطه ایران با شیطان بزرگ را داشتيم و مسئله‌ای که حائز اهمیت است پیشرفت و اعتلای جمهوری اسلامی ایران بدون وابستگی به دشمنان است و توانسته‌ایم با خودسازی دشمنان را به عقب‌نشینی وادار کنیم.  

وی در پایان خاطرنشان کرد: اخیرا فرقه وهابیت جزوه‌هایی را در اختیار زائران خانه خدا قرار می‌دهد که باید مراقب باشید با این جزوه‌ها از مسیر درست خارج نشوید چرا که آنها با این کار در صدد تخریب اذهان عمومی هستند.

 




تاریخ: شنبه 24 فروردين 1392برچسب:,
ارسال توسط arman
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 12
بازدید ماه : 119
بازدید کل : 84741
تعداد مطالب : 201
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

یاران خورشید